Szerintetek is idegesitőek és akár csúnyák a magyar youtube-os beauty vloggerek?
Szerintem ezek azért sikeresek, annak ellenére hogy kevésbé szépek, mert ezekkel az emberekkel tud azonosulni az átlag néző. Az átlag meg tudjuk jól, nem kiemelkedően szép. Aki kiemelkedik külsőre, teljesen mindegy mit ken magára, akkor is szép marad.
Ezek az emberek meg valódi változást tudnak bemutatni egy termékkel, mert egy szép ember, egy 30000 ezres smink után is szép marad, egy átlagos külsejű emberen pedig lehet látni a változást.
Biztosan vannak szépek, akik ezzel foglalkoznak, csak szerintem rájuk kevesebb igény van, pont az azonosulási probléma miatt.
Még valami:
Ezekhez a videók elkészítéséhez azért kell tudás, valamekkora tehetség, marketing, jól kell tudni kommunikálni, törtetni kell, és valószínűleg ezekben az emberekben van meg ez.
Egyébként a külföldiekre rákerestem, és őket sem mondanám kifejezetten szépnek, 1-2-t találtam a 25-ből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!