Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Vannak még Larry shipperek?

Vannak még Larry shipperek?

Figyelt kérdés

Már ezer éve nem foglalkozom a One Direction-nel, csak eszembe jutottak hogy anno voltak Larry shipperek. Aki még directioner az lécci irja le mi a helyzet a rajongók között? Lehetséges hogy 2016 közepén még vannak Larrysek??

Annyit tudok h elmentek az állitólagos (örök) szünetre azóta nem is követem őket, de már legalább két éve nem vagyok directioner.

2016. aug. 12. 22:39
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
100%
Jeleeeen!
2020. márc. 9. 18:16
 22/24 anonim válasza:

Itt vagyok én is.

Harry a ,,love of my life-ot" 100% hogy Louisnak írta,van kép a hotel szobafoglalási listájáról,ahol szerepelnek az állnevek amit a ,dalban említ

[link]

2023. febr. 5. 20:41
 23/24 anonim válasza:
Harry ma kapott grammy díjat,Louis lehet ott volt ,de ebben nem vagyok biztos hiszen előtte egy étterembe volt a grammytől 22 percre,de elvileg lehetett hallani Louis nevetését valamilyen beszélgetésbe,és miután észrevették törölték a videót(ebben nem hiszek de pár Larry fan valami ilyesmiről beszélt ,de nem nagyon értettem mert angolok) a grammys after partyn részt vett,mert beléptető karkötőt viselt
2023. febr. 6. 19:10
 24/24 anonim válasza:

*(én 23 vagyok)

Rájöttem,hogy Louis előtte nap volt a Barneys étteremben,és részt vett a grammyn

2023. febr. 6. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!