Már ezer éve nem foglalkozom a One Direction-nel, csak eszembe jutottak hogy anno voltak Larry shipperek. Aki még directioner az lécci irja le mi a helyzet a rajongók között? Lehetséges hogy 2016 közepén még vannak Larrysek??
Annyit tudok h elmentek az állitólagos (örök) szünetre azóta nem is követem őket, de már legalább két éve nem vagyok directioner.
lehet még vannak, instán meg twitteren néha szoktam látni
2016. aug. 14. 23:01
2/24 anonim válasza:
Larry az életem.
2016. aug. 16. 13:12
3/24 anonim válasza:
Másodiknak: unalmas életed lehet. :D
2016. aug. 18. 17:42
4/24 anonim válasza:
Szerintem már minden rajongóban tudatosult hogy nincs olyan hogy Larry mikor Louisnak gyermeke lett,új csaja,Harry Kendallel "huncutkodott"...-Egy volt Directioner
Azért basszus elég durva hogy ilyen hamar felnőttünk.😢 Visszagondolni mikor még ezek a srácok jelentettek nekem mindent...meg minden nap roluk vitatkoztunk a Haterekkel.Basszus..😁😂
2016. aug. 18. 23:39
5/24 anonim válasza:
attol függetlenül ,hogy a Larry sohasem létezett nagyon szeretek Larrys történeteket olvasgatni . Szerintem egy nem létező világban nagyon cukik lennének együtt !!
2016. aug. 19. 14:08
6/24 anonim válasza:
Előzőnek: a homoszexualitás nem cuki, ahogy a hetero sem az. Úgy utálom, mikor laikusok mondogatják, hogy "az a két lány / az a két fiú milyen cuki együtt". Nem, nem azok. Biszexuális vagyok és rohadtul nem gondolom azt, hogy ez cuki. A szexualitás nagyon is komoly dolog és bizony sok meleg ki akad, ha nem veszik őket komolyan azért, amiért/akiért vonzódnak.
2016. aug. 21. 20:16
7/24 anonim válasza:
Én Larry-s vagyok. Ez nem azt jelenti hogy ez úgy is van de szerintem igen :) amúgy nem örök szünetre mentek. Vissza fognak még jönni
2016. dec. 11. 01:10
8/24 anonim válasza:
'anno voltak Larry shipperek'
nos drága barátom, még most is itt vagyunk és sokan vagyunk
2016. dec. 15. 20:34
9/24 anonim válasza:
Persze, nagyon sokan vannak :D Én személy szerint nem vagyok Larrys, de antis sem. Szóval nekem mindegy, hogy milyen a nemi identitásuk, a lényeg, hogy boldogok legyenek:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!