Vannak még Larry shipperek?
Már ezer éve nem foglalkozom a One Direction-nel, csak eszembe jutottak hogy anno voltak Larry shipperek. Aki még directioner az lécci irja le mi a helyzet a rajongók között? Lehetséges hogy 2016 közepén még vannak Larrysek??
Annyit tudok h elmentek az állitólagos (örök) szünetre azóta nem is követem őket, de már legalább két éve nem vagyok directioner.
Sajnos már nincs remény.Lehet bizonygatni,hogy szeretik egymást,meg stb...De ez a korszak is végetért (számomra)
Az én szememben a banda elvesztette már a reményt,azt a különlegességet,amikor Zayn kilépett.
(És kérek minden kedves rajongót,hogy NE kössön belém mert ez egy magán vélemény)
-egy ex Larryfan
Persze hogy vannnak.. még mindig.
A legerősebb család az interneten.
#18-as válaszoló leírt mindent amit gondolok.
Egy álmom válna valóra ha kiderülne bármi is a Larrys dologról. Igaz hogy Louis már nyilatkozott a témával kapcsolatban,de elég rosszul tagadta az egészet,és bennem pont az az interjú keltett újra reményt hogy igenis Larry létezik/létezett. Szóval bármi is van/volt,egy a fontos az pedig az hogy a fiúk boldogok legyenek akár együtt akár külön😊❤🌈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!