Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Vannak még Larry shipperek?

Vannak még Larry shipperek?

Figyelt kérdés

Már ezer éve nem foglalkozom a One Direction-nel, csak eszembe jutottak hogy anno voltak Larry shipperek. Aki még directioner az lécci irja le mi a helyzet a rajongók között? Lehetséges hogy 2016 közepén még vannak Larrysek??

Annyit tudok h elmentek az állitólagos (örök) szünetre azóta nem is követem őket, de már legalább két éve nem vagyok directioner.

2016. aug. 12. 22:39
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
61%
Ez nem shipperség. Larry Stylinson volt, van , és lesz. Ez tény. Ha nem hiszed, nézz meg pár *freddieismyqueen* által feltöltött videót.
2017. febr. 3. 21:40
 12/24 anonim ***** válasza:
66%
Előzőnek: csak belőled ne legyen soha vallási fundamentalista, mert te aztán kattant lennél.
2017. febr. 4. 18:46
 13/24 anonim válasza:
84%
Larry igenis létezett, ezt egy fantól származó kérdés is megerősíti,amiben azt kérdezi Harrytől, hogy randizik-e Louis Tomlinsonnal, aki erre azt feleli, hogy igen, aztán elmosolyodik és lehajtja a fejét. Sokszor tagadták, hogy Larry nincs. Igen. Már nincs. De régen volt. Egyébként is az Ő dolguk, engem nem zavar a nemi identitásuk, nekem teljesen mindegy, hogy éppen melyik nemhez vonzódnak, a lényeg, hogy boldogak legyenek. Annak ellenére, hogy Larry shipper vagyok, örülök, ha boldognak látom őket akár egy lány mellett is. Igaz, vannak/voltak olyan barátnőik is, akiket nem csíptem, de örültem, mert boldognak láttam őket. És nekem ez a lényeg. ♥
2017. febr. 24. 12:41
 14/24 anonim ***** válasza:
"ALWAYS YOU" lehet hogy már nincsenek együtt,de louis még biztos szereti harry-t, és harry is őt, vagyis remélem mert szerintem tényleg k**vára összeillettek/összeillenek és annyira csodálom/csodáltam a szerelmüket
2017. márc. 5. 18:19
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos már nincs remény.Lehet bizonygatni,hogy szeretik egymást,meg stb...De ez a korszak is végetért (számomra)

Az én szememben a banda elvesztette már a reményt,azt a különlegességet,amikor Zayn kilépett.

(És kérek minden kedves rajongót,hogy NE kössön belém mert ez egy magán vélemény)

-egy ex Larryfan

2017. márc. 20. 20:49
 16/24 anonim válasza:
48%
Ahj annyira irrital ez az egesz Larrys dolog. Nyissa mar ki a szemet az. Aki meg mindig "hisz" benne. Soha nem volt Larry es soha nem is lesz. Nem melegek, Louisnak gyereke is es baratnoje is van. Nincs bajom a melegekkel, de ok regen csupan nagyon jo baratok voltak, amit a "rajongok" tonkre tettek az undorito Larryzesukkel. En nem akarokn senkit megbantani, csak mar rohadtul elegem van az egeszbol.
2017. nov. 12. 09:00
 17/24 anonim válasza:

Persze hogy vannnak.. még mindig.

A legerősebb család az interneten.

2018. máj. 28. 19:35
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
2018 van, sőt, már június közepe. Nem tudom miért,de még hiszek benne. Annyire remélem, hogy tényleg szerelem volt, olyan igazi, amit ennyi év, ekkora távolság se tudott elkoptatni. Örülök, ha boldognak láthatom őket, akár a barátnőjükkel, akár nélkülük. Ha igaz lenne, ha ennyi idő elteltével kiderülne, hogy valaha létezett, egy kis színfolt lenne ebben a szürke világban. Kegyetlen, amikor azt mondják, hogy a Larry shipperek tönkre teszik mindenki boldogságát, kezdve Louiséval, Eleanoréval és így tovább. Egyszerűen szeretném, ha mégis igaz lenne. Szeretném, ha Harry nem hiába viselné a középső ujján a gyűrűjét, bárcsak nem hiába tartotta volna fel a „make America Gay again" feliratú zászlót philadelphiai koncertjén, vagy a Mexikóvárosban rendezetten egy egyszerű, szivárványszínűt. Jó lenne, ha találkozott volna 15-én Louisval, hiszen mindketten Philadelphiában tartózkodtak. Szeretném, hogy újra összeálljon a OneDirection. Directioner is vagyok (dupla állásban dolgozom), de hátsó szándékom, hogy Larry Stylinson kiteljesedhessen.
2018. jún. 18. 23:16
 19/24 anonim válasza:
78%

#18-as válaszoló leírt mindent amit gondolok.

Egy álmom válna valóra ha kiderülne bármi is a Larrys dologról. Igaz hogy Louis már nyilatkozott a témával kapcsolatban,de elég rosszul tagadta az egészet,és bennem pont az az interjú keltett újra reményt hogy igenis Larry létezik/létezett. Szóval bármi is van/volt,egy a fontos az pedig az hogy a fiúk boldogok legyenek akár együtt akár külön😊❤🌈

2019. jan. 2. 21:39
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 2019-ben is Larry Shipper vagyok🤭😉
2019. okt. 22. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!