Csak szerintem ízléstelen akinek ilyen ilyen a szemöldöke? Szerintetek is csúnya ez a nő?
Nagyon durván sokat sminkel ez a nő, párszor láttam a tévében és csak pislogtam, kíváncsi lennék hogy néz ki smink nélkül...
Az ilyen szemöldök van akinek jól áll, de neki ezzel vagy enélkül is fura feje van, szerintem nem valami szép..
durvább szemöldökre számítottam. ma nagyon sok lánynak vastag és fekete szemöldöke van, ami a legkevesbé sem természetes.
én inkább a természetesebb formákat és színeket kedvelem. én pl csak a kiálló szálakat szedem. ha kell kicsi porral vagy ceruzával átmegyek,hogy szép legyen. de nem festem nagyon erős géllel át és nem vastagítom meg duplájára,hogyha amúgy vékony a szemöldököm. a természetellenes sosem szép.
pamelának nem olyan rossz szerintem,csak túl sötét és túl határozott. egy szép szálas szemöldök szebb, mint egy ilyen egyértelműen átrajzolt szemöldök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!