BB Évi annak idején miért került a zár osztályra miután megnyerte a Big Brothert?
Nem követtem annyira figyelemmel a bulvárt, egyszerűen csak folyt már a csapból is pár évvel ezelőtt hogy BB Évi a zárt osztályon van, nem tud magáról, nem tud kommunikálni, hogy elhízott, mutatták mikor elcsíptem véletlenül a TV-ben, milyen ronda, öreg, szőrös pasija van (akiről az első gyereke van).
Engem csak az érdekelne, mégis mi vezetett idáig, mi volt az oka annak, hogy miután megnyerte a 16 milliót pszichiátriára került?
Itt van egy példa arról, milyen volt Évi a betegsége előtt.
https://www.youtube.com/watch?v=FPscqU1OYUw
"Megértetted? Megértetted?"
Na, ezért utáltam. Elképesztő, hogy ő nyerte a BB 1-et, a döntőben ráadásul egy nagyon rendes, szimpatikus srác volt az ellenfele.
Az első gyereke egy fiatal sráctól van akivel járt és akinek volt felesége és gyereke-de amikor megtudta hogy terhes akkora srác visszament hozzájuk.
Szülés után elkezdett súlyosbodni az állapota,a gyerek a nagynénjéhez került.
Utána jött az öreg pasi akivel kitudja milyen kapcsolatban volt évekig mert az állítólag szinte fogságban tartotta.
Miután ez a pasi meghalt az Évi visszakerült Kaposvárra és még jobban lesüllyedt,állítólag dugott bárkivel piáért,cigiért és egy hajléktalantól lett a második gyereke.A gyereket szülés után örökbe adták.
Ahoz hogy ilyen állapotba került köze lehet annak a ténynek hogy terhes nők nem szedhetik azokat pszichiátriai gyógyszereket amiket kellene,utána meg nem volt aki szedesse vele-így került véglegesen a gyogyóba.
Amúgy szerintem nem "tapsolta el" a nyereményét,nyert 16 millát,+a haknikért és még pár tv-szereplésért még legalább 1-2 millát.stb.,1 millát rögtön szétosztott a 2.-3. helyezett között,voltak családi adósságok amiket kifizetett,felújította azt a lakást amiben az anyjával laktak,jótékonykodott állatmenhelyeknek,vett egy telket,épített rá egy könnyűszerkezetes házat,vett egy kocsit(amit állítólag összetört)eközben évekig lakott Bp.-en albérletben,rezsi stb.
Úgyhogy ha vett pár százezerért pár drága fehérneműt amit addig nem tehetett meg az már nem sokat számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!