Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Patai Anna megnyerte nemrég Japánban az egyik legnagyobb tehetségkutatót?

Figyelt kérdés
Mostanában hallottam erről.. Hogy hogy nem volt ennek akkora sikere, meg híre, mint mikor még csak piciként énekelt egy jelentéktelen magyar tehetségkutatóban?

2016. febr. 24. 16:13
 1/10 anonim ***** válasza:
35%
Mert a japánok minden gagyit szeretnek. Szandi is túl van már ezen és kezd unalomba fulladni ez a japán sikerszéria.
2016. febr. 24. 16:19
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
Szép hangja van, szerintem megérdemelte! Hajrá Anna! :))
2016. febr. 24. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom megérdemelten nyert. https://www.youtube.com/watch?v=Az1FL3iyggI
2016. febr. 25. 21:28
 4/10 A kérdező kommentje:
Elso valaszolonak.. Kivancsi lennek, hogy te megtudnal-e tanulni ket japan dalt tokeletes kiejtessel, ilyen jo hanggal eloadni:) Mert nehogy azt hidd, hogy minden masodik ember kijut egy ilyen tehetsegkutatora, ahol a sajat orszagat kepviseli, es nyer!
2016. febr. 25. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
Én megtudnék és szerintem te is, nem egy nagy kunszt. Csak ne gyertek megint elő ti is az asztallal mert herótom van tőle, tipikus pesti duma. "Te mit tettél le az asztalra bmeg???"
2016. márc. 3. 00:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy neked csak duma, de igaz. Az aki nem mutathat fel semmilyen eredményt, az nem bírálja azokat akik elértek valamit. Másoknak beszólogatni könnyű, na tenni is valamit... az sokan nem szeretnek. (ne vedd magadra, általánosságban beszéltem)
2016. márc. 3. 13:23
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

Erre én utolsó azt mondom hogy kétféle ember létezik. Aki vágyik a rivaldafényre és aki nem. Ha adott X ember aki bírál, de nem akar kimenni a színpadra attól még nem kell kioktatni, ugyanis a világban az tesz le az asztalra a legtöbbet aki dolgozik és sok pénzt keres, és nem az aki egy dalt el tud énekelni mongol nyelven közel hibátlanul. Ha összehasonlítunk egy kőművest egy középszerű énekessel tuti hogy a kőműves le van nézve, mert ő nem híresség. Nem azzal bizonyítasz hogy kicicomázod magad és adod a janit mások előtt, hanem hogy mennyire vagy állóképes és mit tennél meg a másikért hogy fent maradj.

Az a probléma hogy az emberek feje tele van tömve minden szarral. Az Oscar gálától egy fogászati versenyig van minden hülyeség. sokan jól tudjuk hogy midnen csak pofára megy. Voltam már fogászati versenyen fogtechnikus révén és rájöttem az egész nem más mint olcsó reklámfogás. A zsűri tanulói nyerik meg, mert remek reklámnak ígérkezik hogy csak az ő tanulóik viszik valamire, akik meg az isten háta mögüli kisebb nagyobb laborból jöttek azok nem érnek semmit.

Röviden, fogd a pénzt és fuss, ők is ezt csinálják, csak jól beetetik az embereket.

2016. márc. 3. 13:44
 8/10 anonim ***** válasza:
35%
Ügyes, örülök neki. Viszont hát az előző évben vagy valamelyikben meg 2. lett ugyanott , és az szerintem sokkal nagyobb szám, mert 2. alkalommal már ismert volt, talán jobban is, mint a többi versenyző, mert talán a többi versenyző nem ugyanaz volt, Anna meg már ott előnyben lehetett velük szemben, mert őt már ismerték az előző évből. De ha a többiek is ugyanazok voltak ,akkor semmi, viszont gratulálok neki amúgy, ha ezt itt olvassa, mert tényleg tök ügyes, és biztos sokat készült is, és tényleg gratulálok neki, mert ez király!!!:)
2016. márc. 3. 14:36
 9/10 anonim ***** válasza:
16%
Rühellem, énekelni sem tud, így biztosra veszem, hogy bundával nyert.
2016. máj. 15. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem mondom, hogy rossz, de a japánok tényleg mindent szeretnek, és mindent előbb szeretnek és tovább, mint mások. A Bon Jovi is abból élt kezdeti, mérsékelten sikeres korszakában, hogy a japánokhoz meg a németekhez letett menni turnézni. :D
2018. szept. 3. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!