Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi a véleményetek Gáspár...

Mi a véleményetek Gáspár Evelynről és Virágról?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 16. 23:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
81%
17:16os!én csak a kérdésre válaszoltam,azonkívül a gyerekeknek is van úszás,nem tudom te hány éves lehetsz,de ha van gyermeked tudhatnád,hogy már baba-úszótanfolyam is van!És az úszás nagyon jót tesz,ezenkívül én nem nézem a győzikét,csak a reklámját látom,szóval fogalmam sem volt hány éves a kisebbik,s azt sem tudom mekkora a nagyobbik,vidéken így beszélnek...hmmm.,csak a lemaradtak,akibe csöppentettek egy kis észt,az szépen tud beszélni.De ebből én nem indítok vitát,tehát szia.
2010. ápr. 20. 14:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez a Virág gyerek nem fogytékos véletlenül? Sajnos van ilyen ismerősöm és pont így viselkedik szegény...
2010. ápr. 20. 14:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
SZÓVAL FOGYATÉKOS!!!
2010. ápr. 20. 14:39
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

14:11 úszás, akkor mond azt, ne azt hogy 6 éves gyerek naponta két órát kondizzon, jézusom. ráadásul annyira azért nem dagadtak.

nem tudom hogy te hány éves vagy de biztos nagyon fiatalka lehetsz ha képes vagy gyerekek külsején köszörülni a nyelved. vagy ha kimész az utcára és meglátsz egy túlysúlyos gyereket rögtön megalázod hogy miért nem kondizik napi 2 órát. ???

ti biztos mind nagyon szépek vagytok ha így nyilatkoztok másokról...

2010. ápr. 20. 14:52
 15/18 anonim ***** válasza:

24 éves vagyok,fiatal anyuka,eltévesztettem-a nagyobbik azért kondizhat,a kisebbiknek ott az úszás.én a kisfiammal járok úszni heti kétszer,mivel valahol olvastam,hogy ha a gyerekek elhíznak nem tudnak a mai világba visszafogyni,és a sport meg az úszás nagyon hasznos,és egészséges minden szempontból.

a gyerekeket meg nem ítélem meg,itt pusztán azért tettem,hogy a kérdésre válaszoljak,és ha ők is elolvassák,szerintem hasznukra válna a sport és az úszás.

2010. ápr. 20. 22:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
neveletlenek,mind a 2en.el vannak kényeztetve ... virág egyszerűen borzasztó :O evelin meg a hisztijeivel... hát ő se sokkal jobb.
2010. ápr. 21. 16:45
 17/18 anonim ***** válasza:
81%
komolyan elhiszi itt mindenki, ami a showban van? ez csak színjáték, meg van írva. a való életben teljesen normálisak, nem ilyen hisztisek. evelin elsős abban a gimiben ahova jár tesóm, és ismerem, onnan tudom
2010. ápr. 21. 18:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
azt vettem észre, h a családban egymás közzött csak roma,dzsukel hangsúllyal beszélnek, hogyha pedig más normális emberekkel kell beszélniük,akkor tudnak úgy is..legalábbis az Evelin,meg a Bejá asszony...a aGyőzi..hát az a Győző...nem ahzuttolja meg önmagát a kis Virág,aki már egy dagadt disznó sajnos,pedig azthittem szép kislány lesz belőle meg egyszerűen nem tud normálisan beszélni..
2010. máj. 6. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!