Szerintem is szánalmasak, de nem csak ők az egész család!
Evelyn is ahoz képest, hogy "nyilatkozott" nem akar többet a sóban szerepelni most egész szépen részt vesz benne. Virág? Eddig is egy kis hülye idióta gyerek volt, most meg még egy elhízott disznó is lett az is.
2010. ápr. 17. 13:18
5/18 anonim válasza:
két kis malac röfröfröf:D
2010. ápr. 17. 16:54
6/18 anonim válasza:
jajj már még gyerekek, ne legyetek ilyen kegyetlenek nem az ő hbájuk hogy a szüleik ilyen söpredékek. sok elhízott gyerek van, még sem állunk le az utcán sértegetni őket, inkább szomorú hogy valamilyen szinten (nem az anyagiakra gondolok:D) nekik kell "fiztetniük" hogy ilyen idióta az apjuk, eladja őket, és egész életükben nem tudnak majd érvényesülni csak beskatulyázzák őket "az idióta Győzike lányainak". én régebben néztem, mondjuk a kisebb lány tényleg butácska, de nagyobbikba szorult némi értelem, legalábbbis több mint a szüleibe.
2010. ápr. 17. 19:53
7/18 anonim válasza:
Őszintén ? OMG ,nem szeretem az embereket megítélni,de itt most muszáj,naponta 3 óra kondi,egy éven át,talán mindkettőn segítene,plusz néhány nyelv és hangsúlylecke a szebb beszéd érdekében.és máris elviselhetőbbek lennének.
Ha a helyükbe lennék sosem állnék kamera elé,de ők ilyenek így fogadja el a világ,csak a hátuk-mögött mi folyik,azt ők nem tudhatják,nekik így az oké.
2010. ápr. 18. 17:08
8/18 anonim válasza:
ahhoz képest h nem szereted megítélni az embereket egész jól nyomod:D valszeg te se lehetsz valami észkombájn ha szerinted egy 6 éves kislánynak napi 3 órát kellene kondiznia (na ez téll OMG)...a beszédjükről meg annyit hogy vidéken így beszélnek az emberek....
sok szerencsétlen miért gyerekeken kell köszörülni a nyelveteket??? a ti gyerekeitek mind tökéletesek? a szüleik gusztustalan semmirekellő idiótaák de erről nem ők tehetnek...
2010. ápr. 18. 17:16
9/18 anonim válasza:
Virág nagyon elhízott ez igaz pedig azt hittem Beja asszonyra fog ütni. Evelin gondolkozik a legnormálisabb a családba.
2010. ápr. 18. 17:34
10/18 anonim válasza:
Evelin szerintem is a legnormálisabb,viszont még mindig duci.Virág az kissé okosabb is lehetne,mertmár iskolás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!