Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki ért egyet azzal hogy...

Ki ért egyet azzal hogy Justin Bieber nagyon sokat fejlődött jó irányba?

Figyelt kérdés
Szóval én sosem szerettem,de mostanában azt vettem észre hogy rengeteget fejlődött..pl most van egy új száma ( [link] ) és egyszerűen gyönyörű a klip,a szöveg,a hangja..Meg a többi száma sem olyan gagyi mostmár (love yourself,sorry,what do you mean) Szerintetek?(A negatív kritikákat ha lehet kúltúráltan fogalmazzátok meg)

2016. júl. 24. 12:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#10 Hagyjad Lilikét.Minden Justinos kérdésnél ott van pedig elvileg utálja.Egy nagy nyomor.Még egy Justinos kérdést is kitett ma.Annyit foglalkozik ezzel a J.B.vel...fogadni mernek par het es rajongoja lesz.
2016. aug. 26. 23:37
 12/14 anonim ***** válasza:
én kérdésem is alá írt furcsa,ha ennyire utálja miért van ott a pofája mindenhol??! :) engem hidegen hagy
2016. aug. 27. 08:57
 13/14 Lilly203 ***** válasza:
Én csak azt akarom megérteni hogy mit szerettek benne? De ha bármit teszek mindenki lecsesz hogy mit képzelsz te nem is szereted akkor minek ejted ki a szádon a nevét????
2016. aug. 27. 10:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Mert nem tudsz normálisan megnyilvánulni csak ilyen gyerekes, ocsmány módon.Eláshatod magad 10 évesen ehhez van eszed.
2016. aug. 27. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!