Ki ért egyet azzal hogy Justin Bieber nagyon sokat fejlődött jó irányba?
Figyelt kérdés
Szóval én sosem szerettem,de mostanában azt vettem észre hogy rengeteget fejlődött..pl most van egy új száma ( [link] ) és egyszerűen gyönyörű a klip,a szöveg,a hangja..Meg a többi száma sem olyan gagyi mostmár (love yourself,sorry,what do you mean) Szerintetek?(A negatív kritikákat ha lehet kúltúráltan fogalmazzátok meg)2016. júl. 24. 12:50
11/14 A kérdező kommentje:
#10 Hagyjad Lilikét.Minden Justinos kérdésnél ott van pedig elvileg utálja.Egy nagy nyomor.Még egy Justinos kérdést is kitett ma.Annyit foglalkozik ezzel a J.B.vel...fogadni mernek par het es rajongoja lesz.
2016. aug. 26. 23:37
12/14 anonim válasza:
én kérdésem is alá írt furcsa,ha ennyire utálja miért van ott a pofája mindenhol??! :) engem hidegen hagy
13/14 Lilly203 válasza:
Én csak azt akarom megérteni hogy mit szerettek benne? De ha bármit teszek mindenki lecsesz hogy mit képzelsz te nem is szereted akkor minek ejted ki a szádon a nevét????
14/14 A kérdező kommentje:
Mert nem tudsz normálisan megnyilvánulni csak ilyen gyerekes, ocsmány módon.Eláshatod magad 10 évesen ehhez van eszed.
2016. aug. 27. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!