Ki ért egyet azzal hogy Justin Bieber nagyon sokat fejlődött jó irányba?
Figyelt kérdés
Szóval én sosem szerettem,de mostanában azt vettem észre hogy rengeteget fejlődött..pl most van egy új száma ( [link] ) és egyszerűen gyönyörű a klip,a szöveg,a hangja..Meg a többi száma sem olyan gagyi mostmár (love yourself,sorry,what do you mean) Szerintetek?(A negatív kritikákat ha lehet kúltúráltan fogalmazzátok meg)2016. júl. 24. 12:50
1/14 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul fogalmaztam..:Van egy száma amit most találtam meg,nem új.
2016. júl. 24. 12:52
2/14 anonim válasza:
Nincs ízlésed az az igazság. :D
3/14 A kérdező kommentje:
Oke értem még mindíg nem lehet felfogni hogy mindenkinek mást tetszik.
2016. júl. 24. 13:04
4/14 A kérdező kommentje:
És egyéként hozzá teszem emellett metált és rappet is hallgatok szóval nem csak ezek a stílusú zenék tetszenek.Nem tudom mit értesz a jó ízlés alatt
2016. júl. 24. 13:06
7/14 A kérdező kommentje:
#6 Igen,de te nem tudom minek:/
2016. júl. 26. 19:18
8/14 anonim válasza:
szerintem is nagyon sokat fejlodott csak kar hogy majdnem az egesz dala mind arrol a ...... selenarol szol.
de egyebkent nem ertem az utalok azt mondjak huhhh de szar belieberknek nincs izlesuk .. ilyenkor az az illő mondani akkor még is a sorryt h neztek meg 1 milliárdan? illetve a what do u meant??? hahaha hulye sugerek persze izlesek es pofonok.
9/14 Lilly203 válasza:
#8 tán mert 100 emberből 20 megnézi az ilyen szarokat 50 pedig normális zenét hallgat -.- HAHAHA
10/14 anonim válasza:
utolsó elmész te a *icsába :)
ha megdögölnél hiányoznál amúgy ja nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!