Mi a véleményetek Adam Lambertről?
84%os én teljes mértékben egyetértettem veled és a te hsz-eidet nem is jelentettem.
Mindegy, örüljünk, hogy azok a sértő beírások eltűntek :))
Utolsó,igen ,nem is rád gondoltam,hanem ilyenkor mindig törlik az enyémeket is,most meg először az enyémek tűntek el ,azért nem értettem. :)
És köszönöm neked. Nekem is egyszerűbb lett volna ,ha nem írok vissza vagy csak jelentem,de sajnos/vagy szerencsére,túl magas az igazságérzetem,és túl heves a természetem. Bár kevés olyan dolog van amivel ennyire fel lehet húzni,amiket ő írt,azok közé a dolgok közé tartozik amiket nem tudok szó nélkül elviselni és érzékenyen érint.:)
Még egyszer köszönöm és örülök hogy vannak ,akik hasonlóan gondolkodnak mint én. :)
További szép napot neked.
17:33 Megértem. :) Én is pont ilyen vagyok.
Ha te nem lettél volna itt, tuti leállok vitázni. - Nem bírtam volna szó nélkül hagyni egy effajta kijelentést.
Nos, gondoltam besegítek... :)
Neked is szép napot/estét!
Más nevében nem beszélhetek, de én nem tudom elhinni, hogy a 12:34-es már nem gondolja komolyan azokat a sértő megjegyzéseket, amiket a múltkor leírt Adammel kapcsolatban.
Ez az egész egy vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!