Mi a véleményetek Adam Lambertről?
én imádom söt beleestem<3
nagyon utálom h csak azért elitélik mert meleg vagy mert zsido nem értem aki igy gondolkodik azt a melegek/zsidók bántottták vmi? nem hiszem... ez olyan mintha én utálnák vkit mert a szeme kék vagy nemtom xD
Áhh nekem kék a szemem XD
Adam a legjobb <3^^
A melegsége miatt nem kell elítélni.
Adam Lambert 4ever :D
Nem rossz énekes,de jó tudni,hogy meleg,ehhez képest milyen férfias hangja van és rockeres/metálos(valami ilyesmi)stílusa van,és tényleg klassz énekes.
18/L
Nincs rá szó,hogy mennyire szeretem!
<3
09-11 23:00
tényleg kék?
egyépként ez rossz hasonlat volt mert Adamnek is kék xD
Én eccerűen IMÁDOM! És ezt nem tom elégszer leírni. Szerintem nagyon tehetséges és még ráadásul jól is néz ki:D
És szerintem az elég gáz és szemétség is ha valaki azért nem szereti mert olyan amilyen. Mert ha mondjuk valakit megkérdeznék, hogy szereti e Adam Lambertet, és azt válaszolná: Fúúúúj.Hogy lehet azt szeretni? Az meleg! Hát én azt ott helyben le tudnám ütni. Ilyenkor nem azt kell nézni h meleg-e vagy sem, hanem azt h oltári TEHETSÉGES és a hangja! Hát az vmi eszméletlen! Engem nem érdekel h milyen, szerintem a LEGJOBB énekes a világon!
Igazából hol nem szarom le szerinted hogy te emo vagy-e vagy mi ?:D Attól még csak egy ostoba kislány vagy akinek halvány lila fogalma sincs a szexualitásról,de ha melegekről hall ,kötelezően nekiáll fújjogni. :) Én csak javasoltam hogy ahelyett hogy itt p*csulsz,tanulj inkább és nőj fel és tanuld meg mik az igazi értékek egy embernél.
Az hogy milyen zenei stílust képviselsz,az egyéni szociális problémád,háni. Attól még nem kell b*ziznod. Pláne hogy amennyire én tudom,az emo fiúk sem épp a férfiasságukról híresek és sok közöttük a homoszexuális.;) Máskor inkább gondolkozz mielőtt belémkötsz. További szép napot neked. :D
15:27 Te vagy a legjobb (Adam után :D) ! :))
De szerintem nem érti meg amit írtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!