Mi a véleményetek Adam Lambertről?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 10. 22:22
1/50 anonim válasza:
Számomra ő a best (: *.*
Elvarázsol a hangja, és szerintem jól is néz ki.
Bár ez egyéni vélemény (:
Az meg sztem mellékes dolog h meleg :D
2/50 anonim válasza:
Imádom...
Iszonyat jól néz ki és gyönyörű hangja van.
3/50 anonim válasza:
IMÁDOM!!Csupa NAGYBETŰVEL!Szavakkal nem tudom leírni,hogy mit is gondolok róla igazából,mert nem lehet kifejezni!
4/50 anonim válasza:
jajajaja
osztom amit mondtok.
CSAK
azabaj,hogy kiderült h homokos, zsidó a vallása + azt nemtomhogy de kavart azzal a Keshával is :DD egyetlenegy bökkenő csak.
6/50 anonim válasza:
Karaj egy csávó! Nekem azokon a képeken tetszik a legjobban, mikor férfival nyelvel. (Nincs is szebb dolog, mint amikor két szőrös fallosz összeér... :D:D)
7/50 anonim válasza:
Szerintem tuti, hogy én voltam az első fanja Magyarországon :D Én is imádom :D
8/50 anonim válasza:
Egyszerűen imádom ŐT!
ritka szép hangja van és nagyon tehetséges,imádom ahogy énekel:D és nem utolsó sorban irtó helyes pasi,nagyon aranyos,imádom mikor kacag;))és a mosolyáról ne is beszéljünk...kár h felénk nem szaladgálnak ilyen jó pasik:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!