11/27 anonim válasza:
pasi szép? :DDD szerintem nem is olyan helyes..
12/27 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki
De kinek mi. nem?
13/27 anonim válasza:
Szép vonásai vannak de, mégis taszitó. Szóval nagyon nem.
14/27 anonim válasza:
Tetszik az arca, de a fülbevaló az nagyon nem oké pasiknál nálam.
15/27 anonim válasza:
fojj de nyálgép. a hideg is kirázott
17/27 anonim válasza:
De amúgy ő valami híres ember, akit ismernem kéne :D? Vagy micsoda? Nekem nincs benne semmi visszataszító, kivéve a fülbevalóját, de azt nagyon! Úgyhogy biztos nem járnék vele. De tetszenek a vonásai, meg a haja.
18/27 A kérdező kommentje:
Dj Tiga . Sokaknak tetszik . Szerintem szép srác . Aranyos nagyon . Vékony , szálkás , metrosexuális srác , az öltözködése is eléggé langyos , de nagyon jól zenél , rappel és énekel . Bejárta a fél világot és mindenhol megbolondított mindenkit aki szereti az electrot ....
http://www.youtube.com/watch?v=906LOdN4I_c&feature=related
2010. ápr. 9. 22:23
19/27 anonim válasza:
Fúj, olyan olasz b*zi kinézete van, hogy nézhet ki a fasza?
20/27 anonim válasza:
Akinek nem tetszik, az belinkelné, neki milyen pasik jönnek be? mert én eddig csak olyannal találkoztam, akiknek az ilyesmik fiúk, és csodálkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!