Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek normális, hogy...

Ginevra1986 kérdése:

Szerintetek normális, hogy ebből a szegény Shiloh Jolie Pitt gyerekből fiút csináltak a szülei? Vagy tényleg ő akarta?

Figyelt kérdés
[link]

2016. márc. 18. 14:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet tudni, hogy ő akarta-e, vagy sem, de nyilván ha kicsit sem akarná, nem kényszerítenék. Szóval valószínűleg nincs ellenére, de az is lehet, hogy ő akarja. Kevesebb "akarja" nem ment, fáradt vagyok.

Normálisnak nem normális, de fogadd el, ős is ember, mint te, vagy én, csak valamilyen téren más. Ettől nem lesz rosszabb, de jobb sem. Egyébként nem is a te dolgod.

2016. márc. 18. 18:38
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem biztosan nem erőltették rá. Ez a pár a liberális nevelés hívei, a néha már- már túl liberális elveké. Nem biztos, hogy jót tettek vele, hogy hagyták, de az is lehet, hogy ezzel tették a lehető legjobbat. (De ahogy ismerjük az ilyen "sztárgyerekeket", még néhány év és úgyis ő maga mesél majd erről.)
2016. ápr. 5. 15:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok lehet. Köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 7. 21:34
 4/10 anonim válasza:
Az utolsó képen tiszta Justin Bieber.
2016. júl. 11. 01:21
 5/10 anonim válasza:
30%

Szerintem arra kell figyelni, hogy tényleg ezt akarja-e vagy csak gondolja, hogy ezt akarja..egy gyereknek fogalma sincs arról mit akar (még egy fiatal felnőttnek sőt néha meg egy felnőttnek sem) és nagyon nem kellene életre szóló döntéseket hozni gyerekkorban..plusz ma már nem igazán a szülők nevelik a gyerekeket a jó családokban sem hanem a tiktok a youtube instagram kombináció kb 12eves korukra agymosottak lesznek (tisztelet a kivételnek)

Az se véletlen hogy ez a lány is pont erre a genderfluid v nemtom milyen hullámra kapott rá..mert mindenhonnan ez folyik közben ez olyasmi amire egy gyereknek gondolnia sem kellene

2021. márc. 6. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes. A kérdés kiírása óta eltelt 5,5 év és közben a Brangelina pár zajosan elvált. Most nemrég Shiloh csuda csini csajként mutatkozott.

Szerintem nem kényszerítették, hanem inkább a szülei konfliktusa így csapódott le benne.

2021. okt. 26. 13:04
 7/10 anonim ***** válasza:

Amikor kicsi voltam én is öltözködhettem úgy ahogy akartam mégsem lettem fiú azóta sem pedig kifejezetten emlékszem 11 éves korom körül ugyan ezt a fiús vonalat követtem fiúkkal barátkoztam. Utánna kinőttem és most igazán 'nőiesnek'mondanám magamat.

A szüleim soha nem b.szogattak emiatt (pedig kifejezetten konzervatívak ) mert egész egyszerűen tisztában voltak vele hogy a ruha az egy ruha. Az izlés meg hogy kinek mi tetszik magán megint egy nemtől és szexualitástól fuggetlen dolog. Jó lenne már magunk mögött hagyni ezeket a közönséges sztereotípiákat. Mindenki úgy néz ki ahogy szeretne senkinek semmi köze hozzá..ilyen bugyuta következtetéseket levonni meg egyszerűen ostobaság

2021. nov. 17. 23:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem kellene életre szóló döntést hozni*

A fiús öltözetet aztán soha többé le se veheti magáról 😅

És a gyerekek is tudják mit szeretnének. Ha nem tudod hogyan működnek a gyerekek kérlek ne beszélj róluk hülyeségeket.

2021. nov. 17. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon nem tetszett régebben (és nem a fiús stílus miatt, hanem az arca...), kifejezetten irritált.

Nézem a mostani képeket, gyönyörű lány lett belőle, és egyre inkább a fiatal Angelina Jolie... 🥰

2022. máj. 2. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem hogy mitől van az hogy eddig fiúkent öltözött és nézett ki, most meg hirtelen mégiscsak lány akar lenni?? A nemisèget azért nem úgy kéne váltogatni mint más a fehérneműjét...... Fura.. mondjuk nekem az egész család fura. Angelina Jolie is fura nekem.
2022. jún. 24. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!