Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Barack Obama tényleg kijelente...

Barack Obama tényleg kijelentette Jehova tanuiról hogy a "Világ legbékésebb népe"?

Figyelt kérdés

Nem vallási vitát akarok nyitni, csupán a hír hitelességére vagyok kiváncsi!

A minap láttam az fb-én ahogy Obama egy könyvet tart a kezében Jehova tanui kiadványai közül.

Keresgéltem a neten de Magyarul nem találtam semmit.

Megköszönném ha valaki belinkelné.

2016. márc. 15. 18:25
1 2
 11/11 anonim válasza:

# 10

A jw.org reklámozása, ami által minél több ember megismerheti a Tanúk hitelveit nagyon fontos.

[link]

Itt pl. lehet vásárolni jw.org-s cuccost:

[link]

Tortán is megjelenik néhány vállalkozó kedvű Tanú anyuka által.

Ez ugyanugy a második által belinkelt oldal, mely nyíltan támogatja a Tanúk munkáját. És rengetek Tanú aktív rajta:

[link]

Nyílván kedves 10-es te olyan Tanú lehetsz aki nem, vagy elég laikus módon használja az internetet. A fiatalabb Tanú generációk ezeket már ismerik. Tudják hogy míly fontos a hit terjesztése modern eszközökkel. Tudják hogy míly fontos Jehova bemutatása a jw.org által.

Ajánlanám nekes is hogy az égi szekeret kövessed folyamatosan. Mert ha nem teszed akkor könnyen a hitehagyottak között találod magad.

(na jó, az utolsó mondatom csak csak vicc volt) ;)

2016. nov. 9. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!