Barack Obama tényleg kijelentette Jehova tanuiról hogy a "Világ legbékésebb népe"?
Nem vallási vitát akarok nyitni, csupán a hír hitelességére vagyok kiváncsi!
A minap láttam az fb-én ahogy Obama egy könyvet tart a kezében Jehova tanui kiadványai közül.
Keresgéltem a neten de Magyarul nem találtam semmit.
Megköszönném ha valaki belinkelné.
# 10
A jw.org reklámozása, ami által minél több ember megismerheti a Tanúk hitelveit nagyon fontos.
Itt pl. lehet vásárolni jw.org-s cuccost:
Tortán is megjelenik néhány vállalkozó kedvű Tanú anyuka által.
Ez ugyanugy a második által belinkelt oldal, mely nyíltan támogatja a Tanúk munkáját. És rengetek Tanú aktív rajta:
Nyílván kedves 10-es te olyan Tanú lehetsz aki nem, vagy elég laikus módon használja az internetet. A fiatalabb Tanú generációk ezeket már ismerik. Tudják hogy míly fontos a hit terjesztése modern eszközökkel. Tudják hogy míly fontos Jehova bemutatása a jw.org által.
Ajánlanám nekes is hogy az égi szekeret kövessed folyamatosan. Mert ha nem teszed akkor könnyen a hitehagyottak között találod magad.
(na jó, az utolsó mondatom csak csak vicc volt) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!