Barack Obama tényleg kijelentette Jehova tanuiról hogy a "Világ legbékésebb népe"?
Nem vallási vitát akarok nyitni, csupán a hír hitelességére vagyok kiváncsi!
A minap láttam az fb-én ahogy Obama egy könyvet tart a kezében Jehova tanui kiadványai közül.
Keresgéltem a neten de Magyarul nem találtam semmit.
Megköszönném ha valaki belinkelné.
Valaki árulja már el hogy ez a dolog melyik hivatalos honlapon található meg!
Természetesen olyanra gondolok amit az USA kormánya működtet hivatalosan!
Ez a könyv amit Obama tart a kezében a linken a Jt.által kiadott könyv a cime"MIT TANIT VALÓJÁBAN A BIBLIA?
Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania.
Vidiripi
Könyörgöm gondolkodjatok már egy kicsit! A világ legerősebb hadseregének a főparancsnoka a mindenkori elnök és minden rezdülését figyelik az újságírók.
Még arról is cikkeztek amikor egyszer piszkos lett az öltönye.
Akkor tenne egy ilyen kijelentést plusz még a sárga könyvecske is ott lenne a kezében és nem kerülbe a világsajtóba! Ugyan már ez egy vicc!
7#.Akkor a kettes bejegyzésben a link hazudik?
Vagy az a könyv amely a kezében van,megalázza őt.
Angolul sincs semmi erről. Csak a kettes válaszoló által linkelt oldalon található.
De ott is leírták hogy Photoshop!
A fb-on esélyes hogy lódítás áldozata vagy kérdező.
Kedves nyolcas!
A link nem hazudik. Tisztán le van írva hogy néhány Tanúpalánta szórakozott a Photosoppal.
Inkább ez a valódi:
Itt egy kitüntetést ad át egy Tanú hölgynek akinek az unokája rendőrként dolgozott és meghalt. A hölgy pedig viseli a kitűzőt, amivel reklámozza a hitét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!