A Justin Bieber fanatikusok hogy fogják ezt kimagyarázni? Mit gondoltok erről a lehetséges dologról?
Félreértés ne essék, NEM provokációnak írtam ki a kérdést, de ezen a híren ledöbbentem:
És ha valaki azt hinné, hogy ez kamu oldal, akkor:
Én semleges vagyok Justin Bieberrel kapcsolatban, de szerintem az amerikai polgároknak (mármint ahogy megfogalmazták az indokot) maximálisan igazuk van....Találkoztam már pár fanatikussal, mindig mindent kimagyaráztak, és ezt vajon hogy fogják? Mert a számlálóra nézve nem hiszem, hogy egyszerre 250ezer ember lett irigy....
Mit gondoltok erről az ügyről? A Fehér Ház is foglalkozik vele.
ennyi pénzből tökmind1 honnan utasítják ki. letelepedik máshol, ha így jár sajnos...:D
az a baj, hogy ez eddig csak vitatéma, szóval végül lehet megússza ezt is.
Most olvastam így jobban rákeresve, hogy Kanadába sem megy már, mert Toronto-ban is eljárás indult ellene.....miért nem lehet börtönbe zárni?
Száguldozott Miami utcáin ittasan, bedrogozva, aztán ha valakit elüt, vagy megöl akkor?
Európában már RÉG börtönben lenne.
Nem kell ám mindent elhinni a mocskos médiának:D
De ha esetleg tényleg így történt volna,lesittelhetnék legalább tanulna egy kis tiszteletet,meg hát zuhany időbe,nem igen hajolgatna a szappanért,ha jó pár nehézfiú körbeállná,csicska lenne ez a "csávó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!