Miért baj ha szerelmes vagyok Justin Bieber-be? 15L
-Mert elérhetertlen számodra.
-Mert azt se tudja, hogy létezel.
-Mert a valódi személyiségéről alig ha tudsz sokat, szóval csak a teste és az pénze tetszhetnek benne. (zenéje is még)
-Mert nem beszéltek egy nyelvet.
-Nem követem nyomon az életét, szóval nincs neki most batátnője?
És a következő 10 gyűlölködő komment tartalma pedig ez lesz: MELEG! vagy Ő EGY LÁNY!
Miért lenne baj, hisz több millió korodbeli társad szintén szerelmes belé.
Majd kinövitek. :-)
Én sem szeretem Jb-t, de nem szoktam lemelegezni, meg lelányozni. (csak tisztázásképpen)
Először is, nem mindegy, hogy tetszik, odavagy érte, cukinak tartod VAGY szerelmes vagy belé.
Ha az első variáció lelhető fel nálad, (nagyon valószínű, mert minden tininél ez van, csak a legtöbben összekeverik a fogalmakat) akkor teljesen normális, nekem is vannak olyan kedvenc sztárjaim, akikért oda vagyok, és rohadt cukinak tartok. Viszont, ha szerelmes vagy belé, akkor az beteges. A szerelem azt jelenti, hogy valakit régóta ismersz közelről, tanujai vagytok egymás életének, és készek vagytok életetek végéig együtt lenni, akárhogyis alakul. A szerelem kölcsönös. A szerelmet nem növöd ki. A rajongást igen. Döntsd el, hogy milyen szavakat használsz, mert nem mindegy.
Jé, egy Justin Bieber-es kérdés, ahol nem megy a b*zizás! Fantasztikus!
Egyébként kedves kérdező, szerintem nem szerelmes vagy belé, maximum tetszik, mivel még soha nem találkoztál vele, nem ismered személyesen, tehát csak egy halovány képed van arról, hogy vajon milyen ember is Ő. Meglátod, ez elmúlik majd idővel. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!