Szerintetek Stephen King nem néz ki úgy, mint egy elmebeteg, vagy egy gyilkos?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy furcsa kérdés. Szeretem a könyveit, még csak párat olvastam, de mindig amikor meglátom valahol, egyből ez ugrik be.2016. márc. 2. 22:30
11/11 anonim válasza:
Nyilván nem hasra ütésből választ témákat, érdekli a dolog, szerintem jutott neki a pszichopata-hányadosból, pont annyi, amennyi kell. Ez pedig kiütközik a vonásain is.
Nekem Lovecraft arca olyan, hogy ránézek, és az az érzésem támad, hogy a műveiben kegyességből fikciónak burkolja a valóságot, miközben ő valóban a Nagy Cthulhu igaz prófétája. :) De Allan Poe képe sem piskóta.
Szellemi apa, fiú és unoka: Poe, Lovecraft és King, miközben mindegyikük egyéniség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!