Ti mit gondoltok Kucsera Gáborról?
Én régen csíptem őt,de amit mostanában látok tőle az undorító. A feleségével néha iszonyatosan flegma,semmi nem jó neki,vágja a pofákat,máskor meg egy papucs. A Szabina meg szép lány,meg vidám,de néha úgy pörög,mint aki be van szpidezve.
Ez csak az amit én látok,kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is
Én nagyon haragszom a Kucsera Gáborra!
A celebkedésért, a kokainozásért, azért meg főleg, mert ellinkeskedte azt az esélyt, amit a Fábiánné adott neki.
Ez óriási szarvashiba,ekkora hül.yeséget csinálni...
Ő nem celebnek indult, és az lett!
Egy ilyen műsort bevállalni...!
Tiszta szégyen!
Egy ismerősömre emlékeztet, nagyon tehetséges zenész volt, de a könnyebbik útra lépett, olyan emberekkel, akik kritikán aluliak, hát nem is tart sehol, nem is fog, ha észbe nem kap.
Drukkoltam Kucserának, hogy kijusson Rióba, és visszaküszködje magát a legjobbak közé.
Szégyen ez az egész, elcseszte.
Bohóckodik itt a tévében!
Hát szégyen, na!
Sportolóként kedveltem, felnéztem rá, szurkoltam neki, nem egyszer élőben is láttam versenyezni.
Aztán a celebeskedés a sport rovására ment, és ez a stílus nem áll jól neki. Csalódtam benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!