Kiszel Tünde micsoda?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ő mit tesz, hogy állandóan címlapon van? Énekes? Nem! Színész?? Neeem! Műsorvezető? Nem! Mégis micsoda?2008. szept. 18. 13:39
11/18 anonim válasza:
Mint az a legújabban induló 2.0-ás valóságsóban elhangzott, még tanítják is médiaszakon. Ugyanis az ilyen emberek azok, akik láttán-hallatán megkönnyebbül az ember, hogy mennyivel nyerőbb, szóval ezt el lehet adni.
13/18 anonim válasza:
Én inkább azt kérdezném, kicsoda?
(Nem veszitek észre, hogy azzal is, hogy beszéltek róla, rögtön valakivé válik?!)
14/18 anonim válasza:
A "kicsodá"-tól válik Valakivé, mert élő személyekre ezt használjuk.
Hát csoda az biztos, dehogy MI????
Egy debil idióta, aki pénzért bármire hajlandó.....
15/18 anonim válasza:
Nos én nem boncolgatom, a témát! Annyit teszek hozzá, hogyha egy országban az ilyen "Tündés", valószínűleg tényleg csak "felvett" viselkedés, és a valóságsók tévében történő vetítése ennyire nagy publicitással jár, így megéri egyre újabbakat vetíteni, akkor ott az állampolgár-többség jelentős IQ-deficittel bír, ha szabadidejében ezeket igényli. Ezek a műsorok valóban leminősítik az országot! Lassan oda jutunk, ahol Amerika tart(Honnan is indultak ki ezek a valóság"izék"!?): Beteszi az egyszeri polgár a macskáját fürdetés után száradni a mikróhullámú sütőbe, és lám! Meglepődik, hogy az szétrobbant! Ez valóban megtörtént, a delikvens pert indított, és megnyerte, met a dobozra nem volt kíírva, hogy "állatot szárítani a sütőben nem lehet!". Most már ki van írva!!!:D A perlekedő mellé még egy rakat pénzt is kapott kártérítésként!:S
16/18 anonim válasza:
hol tanult kiszeltünde? a Felsőfokú Bulvárdíszpinty Képzőn? vagy a Celebművészeti Egyetemen? :D
18/18 anonim válasza:
Munkanélküli, bírosági perekből élő vénasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!