Kiszel Tünde miért csinál még mindig naptárakat?
Figyelt kérdés
Megéri neki ezt csinálni? Ki az az elmebeteg, aki megveszi, hogy kiakassza a falára azt a bárgyú mosolyú nőt?
És nem veszi észre, hogy az egész ország kiröhögi az idióta naptárak miatt?
2011. febr. 8. 18:27
1/9 anonim válasza:
Neki csak az számít, hogy az újság címlapján legyen: "Kiszel Tünde új naptára".
2/9 Viki233 válasza:
mert egy pénz éhes hülye.és most lehet feljelenteni tüncike!!!xD
3/9 A kérdező kommentje:
De van kereslet a naptárakra?:O
2011. febr. 8. 18:47
4/9 anonim válasza:
Szerintem a válasz az önkritika teljes hiánya.. De biztos van aki megveszi, de csak ebből minden valószínűség szerint nem élne meg.
5/9 anonim válasza:
A képlet egyszerű. Ő egy sztár, idiótaságokat csinál, róla beszél mindenki, ergo sztároljátok. Szerintem inkább újságmellékletekben lehet a naptára, ergo megveszi a hülye az újságot, hogy "némá a csuda qrváját he!", átlapozza, kiröhögi és kidobja az első kukába... Szerintem...
6/9 anonim válasza:
Szerintem azért,hogy az öregembereknek is legyen mit nézegetni,a naptárakat amin jó macák vannak elkapkodják a fiatalok,az időseknek meg csak Tünci marad...
7/9 anonim válasza:
Nem hiszitek el, de van, aki megveszi! Kiszel Tunde weboldalan vannak "rajongoktol" beirt uzenetek, akik alig varjak, hogy ezek a naptarak forgalomba keruljenek es a fogalmazasuk alapjan ugy tunt, hogy komolyan gondoljak...persze negativat ugysem tennenek ki az oldalara es lehet, hogy kamu az egesz, de biztos, hogy megveszi valaki. Latod, hogy a Gyozike showt is nezte sok ember, hiaba tagadtak. Hiaba mondja mindenki, hogy o nem venne K.T. naptarat, valaki megis megveszi. Lehet, hogy poenbol, mint Pako CD-jet, de akkor is megveszik es K.T-nek ugysem az szamit, hogy kinevetik-e vagy komolyan veszik, hanem a bevetel.
8/9 anonim válasza:
Az semmi! Tudjátok, hogy mennyire irigylem őt azért, hogy abból megél, nem is rosszul, hogy ő a Tüncike? Jól csinálja, neki van igaza. Pont az a kategória, mint Pákó, meg Győzike, csak ő nőben. Megcsinálta magát, és éli világát. Mert ő a reprezentatív médiaszemélyiség.
Melyik hétköznapi nő tudna magából ekkora hírességet csinálni, még előnyösebb külső és belső tulajdonságokkal? Sokszor az jut eszembe, hogy sokkal okosabb, mint amilyennek mutatja magát.
9/9 anonim válasza:
Ja, volt ra lehetosege es megcsinalta a szerencsejet, szoval igaz, amit az elozo ir. Vegulis ha a kutya nem foglalkozna vele, o mar ehen halt volna. Nem hinnem, hogy buta lenne, csak meg kell jatszania a szerepet, hisz abbol el, hogy nevetnek rajta es ha o ebbol penzt tud csinalni, akkor az nem semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!