Mi az istennyilát szerettek ebben a Keshaban?
Figyelt kérdés
Nem is énekel! Affektál, vinnyog, teszi magát és mindemellett olyan feje van mint egy kiélt k.urvának! Egy semmi ez a lány! Komolyan mit szeret benne aki szereti?2010. márc. 28. 20:33
1/12 anonim válasza:
Én a mai zenéket nem értem... Kesha, Pitbull, akármi.... ettől a Kesha Tok Tok-tól pedig egyenesen feláll a szőr a hátamon...
És még énvagyok a f@sszopó mert a régi zenéket szeretem ;)
2/12 anonim válasza:
Jajj engem is kiborít, az a vinnyogás. hát igen, el kell viselni éretlenebb embertársaink zenéjét is. mondjuk ma is vannak jó zenék, de a régiek a kedvenceim.
5/12 anonim válasza:
Én szeretem!
Tök jó a hangra!
Ó-u-ó-u-oÓ-Ó-u-ó-u-oÓ (HIHI ez a tik-tok ban van)
Kicsit csúnyácska, és a kukából szedi a ruháit, de engem nem érdekel. A hangja jó, meg jók a számai. Úgy jó, ahogy van.
6/12 anonim válasza:
Nagyon utálom, mert amit ő csinál az nem is éneklés hanem csak vinnyogás, mintha beszorult volna a lába! Ráadásul, amilyen fejeket tud vágni hát kész vagyok tőle! Nagyon nem szeretem ha meghallom, h ő megy valahol a világból is ki tudnék szaladni!
7/12 anonim válasza:
Teljesen egyet értek a kérdezővel, és minden negatív válasszal.
8/12 A kérdező kommentje:
De ezek szerint még is van rá igény...
Egyszerűen nem értem. Na mind1 örülök, h azért az emberek 90-95%-a még nem őrült meg XD
2010. márc. 28. 21:59
9/12 anonim válasza:
Úgy néz ki mint aki 2 hete nem fürdött, full igénytelen a csaj.
A hangja az nem rossz rádióban hallgatható de ha 16 lennék, tuti nem bálványoznék ilyen csajt. pfft...
10/12 anonim válasza:
Én is szeretem,Tik Tok,Blah blah blah(tök cool:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!