Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Magyarok is lehetnek koreában...

Magyarok is lehetnek koreában k-pop bandák tagja?

Figyelt kérdés
lehet ez most hülyén hangzott de nagyon érdekelne:D amolyan idolok

2016. jan. 28. 17:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj én azt mondom próbálj olyan úton menni mint az ulzzangok. Go cyworld, kezdd el az angolt és akkor már a koreait is seggelni (szerencsére nem olyan nehéz) alaposan kupáld ki magad és először képeket tegyél fel. Ulzzang vagy kpop smink videókat találsz, ha írsz privátot akkor elmondom mit tudsz tenni azért hogy láthatatlanul csinálj olyan sminket amitől kicsit keletiesebb lesz az arcod. Ha a képekre ráharapnak akkor utána /közben gyakorold az éneklést, ha már elég jónak érzed te egyél fel pár próbálkozást, tanckoreográfiákat szintén (sok van youtubeon). Ha elég népszerű vagy akkor egy idő után behívhatnak újságok, magazinok, kisebb tv showk. De lehet egy kiadó is felfigyel majd rád közben.

Ha meg nem, a hírnevet már akkor is megkaptad.

2016. febr. 7. 10:18
 12/22 anonim ***** válasza:
Szia! Hogyan tudom az arcomat sminkkel ázsiaisra megcsinálni?
2016. febr. 14. 08:17
 13/22 A kérdező kommentje:
szerintem több ilyen sminkelős videó van a youtubeon amiben megmutatják hogy hogyan lehet ázsiai sminket csinálni:)
2016. febr. 21. 12:27
 14/22 anonim ***** válasza:
83%

persze. én tudok amerikai, tájföldi, kínai idolokról is.

volt egy videó, amelyben volt egy banda és a koreai tanította a kínait csirkét rendelni, tök édik voltak:D

viszont kibírnád azt hogy napi 13-18 órát edzel, dolgozol, hetente akár 6 országban is vagy, mindig más országban ébredsz, állandóan fanok lennének körülötted, ha a húgodat megpuszilnád jönnének a hírek hogy a bnőd, állandóan papparazzik lennének körülötted?

napi 2-3 órát alszol, elvagy tiltva a kijárástól(pl a GOT7 Jackson 2 évig nem találkozhatott az anyukájával, ráadásul ő nem is koreai teljesen), figyelned kell a súlyodra, helyesnek/csinosnak kell lenned ha ez nincs akkor kötelező a kedvesség és a jó humor, megvan adva hogy mikor kelsz fel, kamerák vannak körülötted állandóan, hamburgert se vehetsz anélkül hogy felismernének(BTS Jungkook)

van olyan idol, akinek bekamerázták a HOTELszobáját, van akiknek menstruációs vérrel írtak szerelmeslevelet pluszba oda is csatolták a véres bugyit, van akinek vérrel írtak, van olyan is aki kileste a kollégium jelszavát, bement és megcsókolta az alvó idolt, van akit a hotelszobája előtt hajnali 4ig zaklattak fanok, van olyan akit a sasaeng fanok autóbalesetbe üldöztek.

ezek a negatív dolgok róla, viszont a jó max annyi hogy híresebb leszel, tisztelve leszel, bejárod a világot stb

én nem lennék kpop banda tagja(persze azért sokszor arról képzelődök ami a kdramakban történik[a csajjal történik valami egy idol miatt mire az idol befogadja egy időre, és együtt él a bandával], de ki nem?XD na ez ami velem sose fog megtörténni)

egyébként sok sikert ha tényleg ott szeretnél lenni:)

én is alig várom hogy végezzek a középsulival és kimenjek Dél-Koreába a fent említett dolog miatt na jó esküszöm beteg vagyok

amúgy Dél-Korea tényleg jó, habár én idol ott nem szívesen lennék:D

2016. nov. 4. 19:52
 15/22 anonim válasza:
14%
pontosan 0% az esély rá, hogy majd egy magyar kpop fan idol lesz. :)
2016. dec. 25. 02:16
 16/22 anonim ***** válasza:
83%

#14-es tökéletesen megfogalmazta a véleményemet:)

Én is álmodoztam már róla, hogy vajon milyen lehet idolnak lenni, viszont tényleg nem arany élet...

És eddig szinte egy olyan idolt sem láttam, aki ne lett volna ázsiai(vagy félig/negyedig/stb ázsai.)

2017. febr. 14. 20:44
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Hááááááát először készülj fel lelkileg..nem is.....inkább fizikailag xDDDDDDDDDD

Mondjuk a SM Entertainment vagy mi a nyavaja tényleg elég durva,szerintem a BigHit Entertainment a legnormálisabb,ráadásul ott a BTS is

2018. jan. 27. 17:06
 18/22 anonim ***** válasza:
HÁT NEM XD
2018. jan. 27. 17:49
 19/22 anonim ***** válasza:
72%

Emberek azért ne hitessük már el vele!

Lehet hogy nem minden idol koreai de legalább félig ázsiai vagyis MUSZÁJ hogy valamennyire ázsiai legyél!

Őszintén ! Szerintetek mennyi ázsiai fiatal lehet aki bepróbalkozik valamelyik ügynökségnél? Ha belegondolunk az ázsiai neveltetés szigorú szóval ott sok szülő ellenzi hogy a gyereke ilyen útra térjen, de ha azt mondom hogy legalább minden 5. fiatal akkor is rengetegen. Gondoljunk már bele. Volt olyan idol aki amerikából költözött vissza csak emiatt. Rengetegen próbálkoznak már csak azért is mert elhiszok, hogy majd találkozhatnak valamelyik kedvencükkel. Ha nincs benned valamilyen ázsiai vér akkor semmi esélyed. Ha legalább félig ázsiai vagy, tud jól énekelni,táncolni ... akkor se sok esélyed van. Itt előre el van tervezve hogy milyen embereket szeretnének. Ez nem olyan mint egy tehetség kutató. Aki ide bekerül annak ezerszerszer jobb hangja van mint pl magyarországon bármelyik sztárnak, de ott csak a gyakornoki helyet foglalja mert olyan magasak az elvárások. Mindenki tehetséget ott, de a kpop szakma a kinézetre és az eladhatóságra megy.

2018. ápr. 4. 02:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

A kinézet mi? hát nagyot tévedsz akkor!

Vess egy pillantást erre,kedves utolsó válaszoló-

[link]

bárkiből varázsolhatnak szépséget,a plasztikai műtétet állja a cég,szóval nem kell olyakat mondani hogy csak a kinézet számít,egyébként meg ez nem igaz hogy csak ázsiaiak mehetnek,mert mehet bárki,de baromira nagy szerencsének kell oda lenni hogy megkedveljenek,vagy lássanak benned valamit ami megfogja őket.

Nézd csak meg a BLACKPINK mi volt:

[link]

És kérlek nézd meg mi lett:

[link]

Az ember megsem gondolná,igaz?

2018. ápr. 9. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!