ByeAlex, avagy miért nem tartanak össze a magyarok?
Miért kell fikázni a saját versenyzőnket, aki verseny előtt van, és nemsokára az ország színeiben indul? Miért nem lehet tudomásul venni, hogy az emberek nagy része őt választotta? Miért jobb bevágni a durcit,és puffogni: "Nem az nyert aki nekem tetszett, ezért menjen a szba ez az ilyen-olyan-amolyan. " ?
Végignéztem a youtube-on a nemzetközi versenyzőket, és nem egy a nyomába nem ér Alexnek. Mégsem láttam nagy felkiáltójelekkel ellátott kommenteket , csak a mi versenyzőnk videója alatt, és nem idegen nyelven, hanem magyarul.
Ezért nem fog jó helyezést elérni, mert ebben az országban ha valamiben más vagy és kiemelkedsz,akkor a többiek elkezdenek visszahúzni.Kikezdenek, és megoszlik az ország.
Pedig tudomásul kellene venni, hogy a mi versenyzőnk,és nekünk őt erősíteni kell.Nem lehúzni !!
Sztem egy országban sem ilyen hlyék,hogy a sajátjukat feketítik.Ez csak ránk jellemző.
Miért nem tud ez a nemzet összetartani?
Ezt én sem értem. Nem kell kedvenccé kinevezni, de igenis ő indul, az egyetlen, aki sikert érhet el.
A szavazás viszont sajnos a legritkább esetben szól a teljesítményről. Inkább csak a nagyon megdöbbentő produkcióknak van esélye, bár a győzelemre azoknak is ritkán (lásd orosz nagymamik).
igazából bármivel mehetnénk, nem hiszem hogy elérnénk helyezést, Magyarországot nem sokan szeretik... :/
Nekem éppenséggel nagyon nem jön be a szám, egyszer se tudtam normlisan végig hallgatni, nagyon unalmas nekem. Akármilyen szép szövege is van, az énekes stílusa, hangja irritál, nem tudok neki mit tenni :( Próbáltam megszeretni, nem megy. De nagyon örülök, ha valakinek tetszik, mert akkor annyira mégse fogunk leégni, mint azt hittem.
Szabad véleményalkotás mindenkinek a joga! Ha csak jó kritikák érkeznének mindenhonnan, mert a rosszvéleményt nem szabad elmondani, akkor az énekesnek se lesz semmi építőjellegű kritikája. Természetesen mindenkinek más a jó, egyedül azzal nem értek egyet, hogy a kritikáknál egymást szidják, hogy hogyan lehet ilyen a stílusuk. Akik szavaztak azokat is lefikázzák, akik fújjognak azokat meg elküldik a francba... én írtam egy normális kritikát, elmondtam hogy mi nem tetszik, erre meg lelett tiltva a válaszom, pedig semmi káromkodást, még a fúj szót sem említettem! Szerintem ez sokkal szomorúbb, hogy az emberek nem fogják fel, hogy mindenkinek más a zenei ízlése, attól mert nem olyan mint az övé, nem kellene lehülyézni. :(
Az összetartás meg egy ilyennél szerintem felesleges. Az eurovízió nem valami fontos esemény... szerintem sokkal többet ér egy nemzeti ünnep.
Egyébként meg szerintem az összes dal eléggé minőségen aluli volt számomra... persze ez csak az én véleményem!
Ez a dal is megfelel a magyar pop zene kritériumainak: semmitmondó, tucat zene. Semmi egyediség nincs benne, szerelmes hülyeség, mint a többi!
Lehet, hogy nem értünk egyet, de te kérdezted, én meg válaszoltam.
Nem is értem, hogy lehet ilyen számmal indulni, unalmas, a közönség majd elalszik.
Nem tudom hányadik lett az ország, mert nem nézek ilyen zsidó hülyeségeket, de ha jó eredményt akarunk elérni, akkor a magyar metálhoz kellene nyúlnunk - pl. Dalriada, ami világszerte ismert és tisztelt zenekar -, de azt a zsidókáink nem csipázzák, szóval kiemelkedő teljesítményt sose fogunk mutatni a médiában külföld felé.
Gondolom a kérdést nem azért tetted fel, mert csak a te véleményeddel megegyező válaszokat akartál hallani - dehogynem -, úgyhogy a lepontozás jogtalan lenne.
Jaj, édes jó Istenkém, hogy mekkora gondjaink vannak minekünk!
Komolyan, egy pénzhajhász, fölösleges, tehetség szempontjából teljesen érdektelen "nemzetközi" cirkuszt egyesek olyan komolyan tudnak venni... Mintha az ország jövője múlna ezen.
Kedves kérdező! Az, hogy ez a nemzet nem tud összetartani, nem ilyen jelentéktelen baromságokon ütközik ki. Ha ennyire összefogást óhajtasz, kérlek küzdj a létminimum szélén tengődő emberek megmentéséért, a bűnözés visszaszorításáért, a külhoni magyarok jogaiért, a munkavállalók jogaiért, az szuverenitásáért és a többi... Ezeket a média által majmolt ökörségeket pedig nyugodtan figyelmen kívül hagyhatod.
Zárásként kijavítanálak: nem "az emberek nagy része" választotta, hanem a TV előtt létező népség nagy része. ÓRIÁSI a kettő közti különbség.
*az ország szuverenitásáért
Elnézést.
Adom loup szavait...Az ország nagy részét abszolút hidegen hagyja ByaAlex. Köztük engem is. Megnézem az euróvíziót, de ennyi...Előbb-utóbb nyerni fogunk, mert Magyarországnak is rendeznie kell előbb-utóbb...Nehogy azt higgyétek, hogy ezen a versenyen a dal számít, meg hogy melyik ország melyik másikat utálja...A pénzről szól.
Meg a másik kérdés. Miért lesz nekem attól jó, hogy akármelyik magyar előadó ott elindul? A kutyát nem érdekli. Eltelik X év, és azt sem fogjuk tudni, hogy ki ő...
Nézzünk pár példát...Tehetségkutató...Hol van Tabáni? Jó hangja van, pazarul énekel, de egy eladhatatlan egyéniség. Senki nem áll mögé, semmit nem tud felmutatni. haknizott 1 évig, amíg az RTL pénzt csikart ki belőle, berakták a főzős műsorba és ennyi...
ByeAlex egy különös, elég gagyi hangzású dallal nyert. Ez fáj mindenkinek. Nekem nem...Rá szavaztak, hát hajrá, sok sikert neki...
De ennek semmi köze az összetartáshoz, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!