Justin Bieber még szűz?
miazhogy kizárt h találkozzunk vele egy zárt térben???
Miket beszélsz??
Olyan dolgokat állítasz amikről fogalmad sincs;)
pl nekem már megvan a VIP jegyem a Justin Budapesti koncertjére és kéépzeld el fogok vele találkozni egy zárt térben ugyanis apukám olyan körökben mozog aminek köszönhetően én ugymond elsőbbséget élvezhetek egyes koncerteken..
Én meg még akkor sem, ha nekem fizetnének.
12/L
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:32
Szerintem mindenki eggyetért veled :D(Y) xD
Azt hallottam, ezt a dzsásztin-kölyköt User fedezte fel.
Hogyan, beütötte a youtube-n, hogy Justin Bieber? vagy
Felfedezni váró palánták?
Egyk sem. apuci befolyásos üzletember, aki elvitte egy lemezcéghez, fizetett, s lett egy lemeze, hogy így a 16 éves fiának legyen egy 10 éves csaja, mert a korabeliek szóba sem állnak, kivétel aki azt szereti ha címlapon bájologhat, de egy normális 16 nem kéne.
és az, hogy tisztasággyűrűje van nem jelent semmit. egyik lányismerősömnek is van, s mire 15 éves lett, fél Zala megye átment rajta...reklám, hogy így imádjátok.
S akik véditek, ismeritek személyesen, hogy ilyen, meg olyan....ezt a média mondassa, hogy eladható legyen.
S hallottam olyat is, hogy nem is ő énekel, hanem valaki más helyette, aki nem olyan "cuki" a koncertjein meg tátog.
Ha kiderülne, hogy hamis visító hangja van, akkor is imádnátok.
...és elárulom a koncertek többsége felvett anyagokból áll. A hangstúdió rádolgozik, így még a sz@rból is lehet várat építeni.
Ez a privát véleményem.
ÉS NEM SZŰZ, MERT SZÁZ, HOGY LEFEXIK A RAJONG 12-14 ÉVESEKKEL...HA ILYEN HELYZETBE LENNÉK, ORRBA-SZÁJBA TÖCSKÖLNÉM, A FRISS NUNIHÚST.
nAH, NEM HASZNÁLJA KI, MERT HA NEM, AKKOR NEM HÜLYE, HANEM:
B.U.Z.I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!