Justin Bieber még szűz?
Szerintem a tisztasággyűrű csak reklámfogás...
Értem h az erkölcs meg minden,de az a gyűrű miben gátolná meg?Semmiben...Nem fog áramot vezetni a 2 cm-es péniszébe ha azt akarja csinálni...De amúgy biztosan csak ő tudja :D
Szűz, naná mint a Britniszpirsz.
Sok 12-16 éves visong érte világszerte, s kiabálják Fuck me just, Justin!
Szerintetek nem használja ki???
Még a végén kiderül ő kezdte el terjeszteni az AIDS-ot.
De egy nyálgombóc puhapocs, aki ha nem nyivákolna lemezen egy csaj se foglalkozna vele.
Dehát ilyenekkel mossák ki a tizenévesek agyát, hogy iylen egy coolboy...szánalom.
Sajnálom a mai 12-16 éves pasikat.
Vagy olyanok lesznek mint ez a buznyák, vagy átmennek transzfesztbe mint a billklauticc a tókijóhotelben.
Istenem, korcs a korcsoktól ez a világ!!!
Jah tinimacák, 65% on állok, pontozzatok már alább lécci, mert még a végén csalódni fogok!!!
24FF
kedves előttem szóló!
oké. tudjuk. nemsokan kedvelik justint. én mondjuk bírom. nem ismerem, lehet hogyah megismerném nem olyan lenne mint aminek beállítja a média. foggalmam sincs, nem is érdekel. de tudnál egyre válaszolni? miért írsz ide, hogyha utálod justint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!