Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Justin Bieber még szűz?

Justin Bieber még szűz?

Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 14:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 szusand ***** válasza:
54%
Micsoda ???? Mi ???? Dehogy vagyok irigy ÉS nem tagadom !!!!!!!!!!!!!! A rómaiak is megmondták : kenyeret és cirkuszt a népnek ! Tehát mindig kell valaki aki nem szereti és nem szereti azt a bizonyos dolgot ! A másik pedig a válaszom őszintén most hogy szerintem az de ez nem változtat semmin ! Lehet hogy gyűlölöm de van tartásom .
2010. aug. 2. 13:05
 52/89 anonim ***** válasza:
80%
Azt mondta,hogy még túl fiatal a szexhez.
2010. aug. 7. 00:15
 53/89 anonim válasza:
54%

Szerintem a tisztasággyűrű csak reklámfogás...

Értem h az erkölcs meg minden,de az a gyűrű miben gátolná meg?Semmiben...Nem fog áramot vezetni a 2 cm-es péniszébe ha azt akarja csinálni...De amúgy biztosan csak ő tudja :D

2010. aug. 16. 09:36
 54/89 anonim válasza:
60%
Még szűz,épp most olvastam valamelyik újságban,ahol nyilatkozta,hogy szűz marad amíg össze nem házasodik valakivel..annak tartogatja az 'ártatlanságáát":D
2010. aug. 16. 14:31
 55/89 szusand ***** válasza:
73%
Szerintem meg a tisztasággyűrűje valamilyen álca , hogy akkor is azt higgyék a rajongók ha már nem az ! ( De ez csak az én véleményem mert lehet hogy a gyerek mégis erkölcsös . )
2010. aug. 16. 14:43
 56/89 anonim ***** válasza:
54%
az hát...
2010. aug. 16. 21:21
 57/89 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem tuti hogy szűz azért van tisztaság gyűrűje.Ez szerintem nem reklámfogás.
2010. aug. 17. 12:37
 58/89 szusand ***** válasza:
73%
Most én is zavart vagyok , mert 100 % hogy aki most ide akar írni teljesen más lesz a véleménye . Szerintem szűz ( de lehet , hogy nem akkor hogyha nem lenne az nagy botrány lenne ) tehát nekem ez a véleményem .
2010. aug. 17. 13:28
 59/89 anonim ***** válasza:
64%

Szűz, naná mint a Britniszpirsz.

Sok 12-16 éves visong érte világszerte, s kiabálják Fuck me just, Justin!

Szerintetek nem használja ki???

Még a végén kiderül ő kezdte el terjeszteni az AIDS-ot.

De egy nyálgombóc puhapocs, aki ha nem nyivákolna lemezen egy csaj se foglalkozna vele.

Dehát ilyenekkel mossák ki a tizenévesek agyát, hogy iylen egy coolboy...szánalom.

Sajnálom a mai 12-16 éves pasikat.

Vagy olyanok lesznek mint ez a buznyák, vagy átmennek transzfesztbe mint a billklauticc a tókijóhotelben.

Istenem, korcs a korcsoktól ez a világ!!!

Jah tinimacák, 65% on állok, pontozzatok már alább lécci, mert még a végén csalódni fogok!!!

24FF

2010. aug. 17. 23:50
 60/89 anonim ***** válasza:
66%

kedves előttem szóló!

oké. tudjuk. nemsokan kedvelik justint. én mondjuk bírom. nem ismerem, lehet hogyah megismerném nem olyan lenne mint aminek beállítja a média. foggalmam sincs, nem is érdekel. de tudnál egyre válaszolni? miért írsz ide, hogyha utálod justint?

2010. aug. 18. 12:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!