Justin Bieber még szűz?
Figyelt kérdés
2010. márc. 26. 14:30
21/89 anonim válasza:
Nos. Justin Bieber szűz és tényleg van tisztasággyűrűje. szegény családból származik. jó nem szegény hanem ilyen középátlag családból.
22/89 anonim válasza:
Öregem..vegyél vissza képedből és szépen szály le Justinból!
Ki nem szarya le??
Én meg még vagy tíz millio ember!
Vagy röbb!
Szall..
Üjéll le!És igen szűz!
23/89 anonim válasza:
persze hogy az.
16éves.
még csaja sem volt akivel így élleg sokáig együtt lett volna :D
24/89 anonim válasza:
azt hittem 12... lehet még a farka se áll XD
25/89 anonim válasza:
Nem szűz, hanem impotens xD Am lesz.arom a gyereket...
26/89 anonim válasza:
már nem szűz. a one less lonly girl-ben a csajjal. láttam róla képet de sajnos nem találom az oldalt úgyhogy nem tudok linkelni. :S
27/89 anonim válasza:
sztem biztos szűz.. se selena gomeznek is van tisztasággyűrűje és ő már nem szűz szóval erről ennyit
28/89 anonim válasza:
Neeeem vesztette el a one less lonely girl-ös csajjal.....csak kavartak te bunkó :))
29/89 anonim válasza:
hát basszus senkinek semi köze ehhez szerintem ha igen akkor igen ha nem nem!JUSTIN BIEBER IMDÁDLAK(L):D
30/89 anonim válasza:
biztos kis szűzfax... 10nek se néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!