Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hiányzik Michael Jackson. Mit...

Hiányzik Michael Jackson. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2015. dec. 12. 10:22
1 2
 11/18 TheWortex válasza:
0%
Nyomj fel magadnak egy sáros uborkát, vagy sz0pjál le egy csövest, vagy akár kereshetnél magadnak valakit... Az egy dolog, hogy szereted valakinek a zenézéjét, de az ilyen bebetegesedett gyökereket sosem fogom megérteni!
2015. dec. 23. 21:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Attól hogy te nem vagy "begyepesedett gyökér" ahogy nagyon kulturáltan megfogalmaztad attól más még megsiratatthatja a példaképeit.Őt nagyonis sokan megsiratták.De azt hogy neked minek kellett most bunkoskódni pláne nem értem.Ha téged nem érint a téma akkor légyszíves legközelebb -legalább arra való tekintettel hogy egy halott emberrő beszélünk- ne bántsd meg a rajongóit.Pláne ne ilyen alpári módon.
2015. dec. 23. 21:36
 13/18 anonim ***** válasza:
Egyébként meg szinte mindenkinek van kedvenc híressége akit bálványoz,és mindenki meg is siratná a kedvencét.MJ pedig egy olyan ember volt aki abszolút meg is érdemli hogy szeressék.
2015. dec. 23. 21:44
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy olyan ember volt aki mindig mindenkinek csak segíteni akart illetve segített is mégis teljesen félreértették a média pefig porig alázta.Mintha nem lett volna amúgy is elég baja a betegségei,balesetei,a gyerekkora és az őt ért hamis rágalmak miatt.
2015. dec. 23. 21:51
 15/18 anonim ***** válasza:
21:02 ! Ezzel a válaszoddal csak a saját IQ szinted minősíted...Lehet,hogy te utálod MJ-t (az a te bajod),vagy 'nem érted' azt,hogy több millió rajongó ennyire szereti.De ahogy már előttem leírták,picikét kulturáltabban,mert eléggé megbántod vele a fanokat. Köszi ;)
2015. dec. 24. 16:00
 16/18 TheWortex válasza:
Először is, oké bocsi, kicsit alpári voltam. De én egyáltalán nem fikáztam Jacksont, elismerem, hogy nagy énekes volt, meg biztos jó ember is, de én őt egy szóval nem bántottam. De nem hiányozhat valaki akit nem is ismerünk, azt se tudjuk milyen ember, csak azt látjuk amit a media közöl velünk. Esetleg hiányozhat az, hogy nem ad ki új zenét! De vannak más remek előadók is, nem lehet csőlátással, csak egy valakit hallgatni! Én is szeretem a Nirvanat, de nem hiányzik Kurt Cobain, mert nem ismerem, lehet egy köcsög volt, lehet nem, de le is szarom, szeretem a zenéjét, ennyi.
2015. dec. 25. 08:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Jó rendben így már semmi gond.Én is szeretem a Nirvanat de mondjuk Kurt nekem se hiányzik.(Jó mondjuk még nem is éltem 94-ben :D )

De Michael-lel más a helyzet.Mondhatod hogy nem ismertük és persze részben igazad is van mert nyilván annyira nem ismerhettük mint mondjuk egy barát,családtag akik személyesen ismerték.De ő 5 éves kora óta híres, ez idő alatt rengeteg interjú készült vele,könyveket írtak róla, nagyon sok ismerőse mesélt róla sokmindent stb. Én rengeteg ilyet megnéztem róla és nem hiszem hogy teljesen hamis képet kaptam róla.Ott van pl a MJ privát,otthoni felvételei is amit azért kellett csinálnia mert az emberek már nagyon elítélték egy dokumentumfilm miatt.Abba is csak azért ment bele mert azt ígérték neki h tisztára mossák a nevét és a pénzt jótékony célra fordítsák.Erre jól átverték mert a kész anyagot végül megvágták úgy h rossz színben tüntessék fel Michaelt.Persze már eleve kiforgatták minden szavát.

És amúgy pont a Média az ahonnan nem tájékozódtam róla,mert pont az újságok tették tönkre az életét.

Azt h hiányzik azért mondjuk mert ő rengeteget szenvedett egész életében ilyet senki nem érdemelt volna.Gusztustalan hogy miket tettek vele.Pedig rengeteget jótékonykodott,saját alapítványa volt, szabadidejében gyerekkórházakba látogatott stb. (A dalszövegeinek is ilyen mondandója van.)

És amikor megtudtam hogy meghalt az nagyon fájt.Borzasztónak találtam hogy egy ilyen jó embernek aki ennyit szenvedett most meg kellett halnia. És ott van a tudat is hogy már arra sincs esélyem hogy láthassam.

2015. dec. 25. 09:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon, őrülten hiányzik. Minden nap sírok miatta, mert nincs.

Szerintem gondolj arra, hogy ha tudná mennyire szereted akkor boldog lenne. Én biztos vagyok benne, hogy lát minket onnan fentről. 100% !

Van egy youtube csatorna, a neve: mjmagyarul

Ott van néhány szuper videó magyar felirattal, érdemes megnézni!

2016. jan. 30. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!