Hiányzik Michael Jackson. Mit tegyek?
Jó rendben így már semmi gond.Én is szeretem a Nirvanat de mondjuk Kurt nekem se hiányzik.(Jó mondjuk még nem is éltem 94-ben :D )
De Michael-lel más a helyzet.Mondhatod hogy nem ismertük és persze részben igazad is van mert nyilván annyira nem ismerhettük mint mondjuk egy barát,családtag akik személyesen ismerték.De ő 5 éves kora óta híres, ez idő alatt rengeteg interjú készült vele,könyveket írtak róla, nagyon sok ismerőse mesélt róla sokmindent stb. Én rengeteg ilyet megnéztem róla és nem hiszem hogy teljesen hamis képet kaptam róla.Ott van pl a MJ privát,otthoni felvételei is amit azért kellett csinálnia mert az emberek már nagyon elítélték egy dokumentumfilm miatt.Abba is csak azért ment bele mert azt ígérték neki h tisztára mossák a nevét és a pénzt jótékony célra fordítsák.Erre jól átverték mert a kész anyagot végül megvágták úgy h rossz színben tüntessék fel Michaelt.Persze már eleve kiforgatták minden szavát.
És amúgy pont a Média az ahonnan nem tájékozódtam róla,mert pont az újságok tették tönkre az életét.
Azt h hiányzik azért mondjuk mert ő rengeteget szenvedett egész életében ilyet senki nem érdemelt volna.Gusztustalan hogy miket tettek vele.Pedig rengeteget jótékonykodott,saját alapítványa volt, szabadidejében gyerekkórházakba látogatott stb. (A dalszövegeinek is ilyen mondandója van.)
És amikor megtudtam hogy meghalt az nagyon fájt.Borzasztónak találtam hogy egy ilyen jó embernek aki ennyit szenvedett most meg kellett halnia. És ott van a tudat is hogy már arra sincs esélyem hogy láthassam.
Nekem is nagyon, őrülten hiányzik. Minden nap sírok miatta, mert nincs.
Szerintem gondolj arra, hogy ha tudná mennyire szereted akkor boldog lenne. Én biztos vagyok benne, hogy lát minket onnan fentről. 100% !
Van egy youtube csatorna, a neve: mjmagyarul
Ott van néhány szuper videó magyar felirattal, érdemes megnézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!