Szerintetek a One direction tényleg meleg? Bármilyen vélemény jöhet ;)
Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 18:45
1/17 anonim válasza:
Szerintem nem‚ én szeretem őket. :)
2/17 anonim válasza:
Szerintem se, de azért lenyalogatnám a vonalkódos boxerüket
48F
4/17 anonim válasza:
Sose értettem az ilyen kérdéseket. Mind a négy aligha lehet meleg, kicsi rá az esély. Egy, max kettő tag talán, de ha így is lenne, bevallották volna. Meg amúgy sem számít. Veled nem jönnek össze, a zenéjük nem ettől függ...
5/17 anonim válasza:
ez igaz. attól, hogy nem melegek, még nem lesz jó a zenéjük XD
amúgy csoportosan melegedtek meg.
7/17 anonim válasza:
Cáfolnám az előttem válaszolót:D
Louisnak és Harrynek is csak barátnőik voltak eddig. Ha meg esetleg valamelyikőjük meleg lenne, már rég bevallották volna, hiszen rengetegen vádolták ezzel őket.
8/17 anonim válasza:
az, hogy nyilvánosság előtt csak barátnőik voltak, még nem jelent semmit :D alibi...:D aztán közbe este egy 40-es csávóhoz mennek haza :D
9/17 anonim válasza:
Amelyik kilépett arról köztudott hogy egy 60-as csávóval kavar. De a többiből is simán kinézem.
10/17 anonim válasza:
Én nem szeretem őket, de szerintem nem azok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!