Szeretitek Pokorny Liát? Esetleg találkoztatok már vele?
Nem haragszom rá, és soha nem találkoztam vele. Mint mondtam rendes embernek tűnik, aranyos, jó fej, jó a humorérzéke, de a Beugróban kicsit idegesítő a nyomulása, sokzor túlzásba esik, és szinte mindig az jön ki hogy rámászik Rudira, minden helyzetet kihasznál hogy ezt megtehesse pedig Rudi láthatóan zavarban van,ha te nem így látod akkor valszeg más műsort nézünk...
Egyébként jó színésznek, és improvizálónak tartom de szerintem nem minden jelenetből kellene a szexualitás felé venni az irányt, szerintem egy idő után kicsit unalmas lesz hogy ha bárki kiejti a "tök, mogyoró, répa, feláll" szavakat rögtön arra gondol....
Igazad van, Lia tényleg egy szeretni való egyéniség. A beugróban tegnap este, a rendező mégegy női szereplőről beszétlt, lehet, hogy ősszel, már nem akarja Lia folytatni?
Több interjúban elmondta, szeretne még egy gyereket, elképzelhető, hogy elérkezetnek látja erre az időt. Nélküle pedig sok rajongott elveszítenek. Ti ezt, hogy látjátok?
Lia szeretne gyereket, de kitől? Tudtommal nincs párja...vagy igen?
Meg a csapatnak vagyis a beugrónak van egy új csapattagja szóval már 5-en vannak de ő férfi és nem női szereplő.
a rádióban mondta, de szerintem is a TV-re értette
ám nem hiszem, hogy Lia otthagyná, ha mégis,akk a nézettség nagyot esne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!