Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tabáni István roma?

Tabáni István roma?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 22:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Most már értem, hogy miért kérdezel hülyeségeket! Még a válaszokból is az elírásra figyelsz és nem a lényegre. Amúgy meg: tud gitározni is, és annak segítségével szerezte a Ments meg című saját számát, ami az FM rádió listáján az első helyen van. Legutóbb még ott volt, amikor megnéztem. Van saját száma, és zenélni is tud, de valóban igaz, hogy nem "zenész", hanem énekes. Ne legyél már szőrszálhasogató!
2010. ápr. 9. 16:23
 32/41 A kérdező kommentje:

Tud gitározni, és ez mit jelent? le tud fogni pár akkordot? ?ajd ha hallom, megállapítom hogy mennyire tud...a saját szerzeménye meg nem nagy kunszt, nem nehéz összedobni egy ilyen dalt...

A másik srác, Horváth Tamás is gitározik, vannak saját dalai, és ezért már zenész?? ugyanmár....

Majd ha lesz mögötte komolyabb teljesítmény, jó dalokat ír, és a fellépésein nem alapkra énekel hanem estetleg saját magát kíséri vmilyen hangszeren akkor lesz zenész, aztál eldőlik hogy mennyire jó zenész...de addig csak egy jóhangú énekes marad aki más slégereiből él. És ezt minden rajongója beláthatja!

2010. ápr. 9. 16:37
 33/41 A kérdező kommentje:
"FM rádió listáján az első helyen van" na és miért? mert a rajongói nyomatják ezerrel a szavazatokat. láttam a rajongói oldalán, szavazatok a Pistára, nehogy már ne ő legyen az első....
2010. ápr. 9. 16:39
 34/41 anonim ***** válasza:

Nem cigány, zsidó de az még talán még rosszab! De úgy látszik a rendesebb zsidókból a nem olyan aljasokból van vagy még nem tudjuk róla. Az apján is látszik hogy zsidó.

Amúgy eggyátalán nem a cigányok a jó zenészek max. egy kettő van akik éneklik a gipsy nótájukat amitől én hányok az a jó akinek jó hangi adotságai vannak szerintem meg a finnek a jó zenészek mert én finn metalt halgatok. Nem jobbak a cigányok sőt még ők lusta és buta nép is.

2010. ápr. 9. 21:27
 35/41 A kérdező kommentje:
Nem a mulatós zene képviselőire gondoltam:), de ha megfigyeled, a cigányoknak zömében jobbb a ritmusérzékük, hallásuk.
2010. ápr. 10. 19:44
 36/41 anonim ***** válasza:
0%
Oppá! Most jöttem csak rá, hogy rossz társaságba keveredtem! Ez valami Horváth Tomika rajongói klub? :D Horváth Tomikáról már azt sem fogják tudni, hogy létezett, amikor Tabáni még mindig a topon lesz. Horváth Tomikaaa? Úristen! Apropó! Miért nem Horváth Tompika száma vezet? Hol van a száma, amire szavazni lehet, és hol vannak a rajongói, akik a magasba emelik Tomikát?:D Na jó, ebből is elég volt. Amit ti irkafirkáltok, az a hü..eség magasiskolája. Ezt nélkülem is folytathatjátok. :)
2010. ápr. 10. 23:49
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
"EGYÁLTALÁN" = 1 DB "GY"-VEL!!!!! NA ÉS TE MILYEN NEMZETISÉGŰ VAGY? ISMERED AZT AZ ÍRÁSJELET, HOGY: VESSZŐ? AZZAL TAGOLJUK A MONDATOKAT, HOGY AZ OLVASÓ ÉRTSE, HOGY MELY SZAVAK TARTOZNAK EGYBE!!!!! AZÉRT VAN KITALÁLVA, HOGY A HÜLYÉK IS MEGÉRTSÉK A MONDANIVALÓD, ÉS NE CSAK AZ ÉSZKOMBÁJNOK, TE IQ-BETYÁR! TE KRITIZÁLOD TANÁBIT? MÉG MAGYARNAK IS KEVÉS VAGY!!! MÉG ÍRNI SEM TUDSZ, VAZZE!
2010. ápr. 10. 23:53
 38/41 anonim ***** válasza:
Én 75% magyar vagyok 25% német mert a nagypapám német. És nee izgulj ezket amiket lerírtál tudom csak gyorsan írok és gondolom mindenki megérti majd és aztán meg nem olvasom el mégegyszer hogy jól írtam-e. Nem kritizálom csak megmondtam milyen származású amúgy neki drukkoltam ebeb a csilag születikbe vagy mibe. és ahogy mondtam ezért nem írok jól mert nem érdekel és gyorsan írok amúgy nem írók helytelenül mert 4-es vagyok a suliba helyesírásból.
2010. ápr. 11. 12:57
 39/41 anonim ***** válasza:
És a kérdezőnek tényleg igaza van hogy jobb a cigányok ritmusérzéke mert lehet hogy jobb csak szerintem a Sonata Arctica igényesebb zene mint egy gipsy kings ahol csak ott mulatnak és éneklik a nótájukat ami nekem nem tetszik mondjuk másnak meg az szóval ez ízlés kérdése kinek mi testzik
2010. ápr. 11. 13:03
 40/41 Kevin. válasza:
Igen tabáni cigány,elég baj lenne ez is magában ,de még bisexuális is mellé.
2011. febr. 26. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!