Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tabáni István roma?

Tabáni István roma?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 22:07
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Nem roma és kész...
2010. ápr. 5. 00:00
 22/41 anonim ***** válasza:
Szerintem nem roma...Magyarorszagon rengeteg olyan ember el, aki kreolosabb boru, barna szemu, megsem cigany veletlenul sem.
2010. ápr. 5. 06:18
 23/41 A kérdező kommentje:

Szerintem meglehet különböztetni hogy valaki szimplán csak barnabőrű vagy van egy kis "beütése", a romáknak olyan jellegzetes szemük meg orruk van.

Meg az anyukája is olyan félcigánynak néz ki.

2010. ápr. 5. 11:11
 24/41 anonim ***** válasza:
Egy számít: az, hogy tehetséges. És nem a lopásban, csalásban az, hanem született énekes. Egyébként tőlem lehetne akár hottentotta is, ha tehetséges.
2010. ápr. 5. 15:51
 25/41 anonim ***** válasza:

Totál jellegzetes roma arcformája van. Kétségtelen.

Amúgy meg miért írnak ide olyanokat, hogy nem számít, mert tehetséges? Ez szeritnem válasz a kérdésre. Meg értelme sincs. Senki nem mondta, hogy számít, és senki nem kérdőjelezte meg a tehetségét sem. (Bár szvsz undorító, maikor valakit ennyire túlértékelnek, főelg mivel azon kívül, hogy tud énekelni, semmilyen művészi hajlam nem szorult bele, ez meg azrét így önmagában elég kevés...)

2010. ápr. 5. 17:02
 26/41 A kérdező kommentje:

Nekem speciel amikor először láttam az volt a gondolatom hogy "ki ez a cigánygyerek?"

Így van nem az a kérdés hogy "Mennyire számít hogy roma?" hanem hogy az-e?

És bár szerintem azért szorul bele némi művészi hajlam (rajz terén pl fantasztikus) de tényleg nem kellene ennyire agyon ajnározni amég csak "énekel". Mondom ezt úgy hogy nagyon szeretem őt, a hangjába szerelmes vagyok, de amég zene terén nem mutat valami egyedit addig csak egy jó hangú énekes marad, nem több.

2010. ápr. 5. 17:54
 27/41 anonim ***** válasza:
Sokirányú tehetsége van, lehetne zenész, énekes, festőművész és sok más is. Ne irigykedjetek, hanem menjetek el az X-Faktor-féle három perces "meghallgatásokra". Aztán gúnyoljanak ki ország-világ előtt, mint annyi tehetségtelent.
2010. ápr. 5. 22:13
 28/41 anonim ***** válasza:
A hárommal előttem szólónak! : Gyönyörűen rajzol és fest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beléd meg agy nem szorult, te szánalmas ökör!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HIába vagy magyar, attól még egy tehetségtelen, frusztrált, rosszindulatú, szánalmas lény vagy. Nagyon gáz!!!!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 7. 23:04
 29/41 anonim ***** válasza:
AZÉRT ÍRJUK, HOGY NEM SZÁMÍT, MERT TEHETSÉGES, MERT ÍGY VAN: NEM SZÁMÍT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SZÁNALMAS VAGY!!!!!!!!!!!!!!!! EZ VISZONT SZÁMÍT!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM IS ISMERED, KÜLÖNBEN NEM ÍRTAD VOLNA, HOGY MÁSBAN NEM TEHETSÉGES. NA ÉS AZ SZÁMÍT, HA "CSAK EGY DOLOGBAN ŐSTEHETSÉG? FOGADJUNK, HOGY TE SEMMIBEN SEM VAGY AZ! HA AZ LENNÉL, NEM LENNÉL ILYEN GONOSZ!!!!!!!!!!
2010. ápr. 7. 23:07
 30/41 A kérdező kommentje:

A "zenész" szerintem kicsit elhamarkodott jelző lenne rá, ő csak énekes, legalábbis amég nincsennek saját dalai, nem játszik valamilyen hangszeren....

Senki nem mondta h számít h roma-e...de a kérdésre tessék már válaszolni.

2010. ápr. 8. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!