Tabáni István roma?
Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 22:07
11/41 anonim válasza:
De, akkor is szeretném, csak az előttem zsidózónak szólt a belekötősdis kérdés. Nem a kérdés kiírójának.
12/41 anonim válasza:
Felháborító a kérdés, és egy kis ökröcske a nekem beszóló. Azért kérdeztem meg, hogy a kérdező zsidó-e, vagy meleg, mert körülbelül annyira számít, mint az, hogy Tabáni milyen etnikumhoz tartozik. Rosszindulatú és szánalmas a kérdés, mint ahogy az előttem szóló és még egy pár ökör hozzászólása. Nem szégyellitek magatokat? De komolyan! Miért nem mindegy nektek, hogy Tabáni roma-e? Ez komolyan kérdés? Betegek vagytok! Kőkeményen! A kérdezővel együtt. A kisujja többet ér nálatok. Soha nem lesztek olyan tehetségesek semmiben, mint amilyen tehetséges ő az éneklésben és a rajzban, festészetben. Szánalmas bagázs!
13/41 anonim válasza:
Egyébként tudom, hogy nem szégyellitek magatokat! Meg mernék rá esküdni. Frusztrált, tehetségtelen, gonoszkodó @ok vagytok. :)
14/41 A kérdező kommentje:
Beteg vagyok mert megkérdeztem hogy Tabáni cigány-e, hmm ügyes diagnózis...
Nem tudom mi a roszindulatú ebben a kérdésben hacsak neked nincs bajod a cigányokkal...
2010. márc. 31. 15:49
15/41 anonim válasza:
Hogy van-e bajom a romákkal, az most mindegy. A lényeg, hogy egy Tabáni Istvánról nem ennek kéne eszedbe jutnia. Nekem nagyon is van bajom a romákkal, de spec. Tabánival akkor sincs, ha roma. Mint ahogy a 100 tagú cigányzenekarral, Mága Zoltánnal sincs és nem is foglalkoztat a kérdés,hogy roma-e, mert a tehetségével vagyok elfoglalva. Te roma vagy? Neked van bajod a romákkal?
16/41 A kérdező kommentje:
De nem ez jut eszembe csak megkérdeztem, mit kell ezen túl dramatizálni? Freddie Mercury meg meleg volt, nem ez jút róla eszembe ha meghallom a nevét de ha eddig nem tudtam volna és valaki felvetette volna a témát akkor utána néztem volna.
A normális cigányokkal nincs bajom, mint mondtam jó zenésznek tartom őket.
2010. ápr. 1. 17:18
17/41 anonim válasza:
Nem meleg volt, hanem biszex. Állítólag.Ok, rendben van. Ezt megbeszéltük. :)
19/41 anonim válasza:
Szerintem sem, de honnan is tudhatnám! Nem vagyok a közeli ismerőse.:) Minden estre: megnyugodtam.:D
20/41 anonim válasza:
Csak tudnék igy énekelni, lenne tehetségem hozzá, kit érdekelne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!