Jogosan vagyok haragos?
Figyelt kérdés
A példaképem Michael Jackson.0-24-ben a zenéit hallgatom...És úgy rajongok érte,ahogy van.Nem csoda,mivel egy nagyon értékes embert veszett el a világ.És erre jönnek az osztálytársaim,akik Justin Bieberezik,azt mondják,hogy nőnek hitték...És mikor próbáltam megvédeni szegényt még csak letámadtak,hogy szerelmes vagyok belé.Nem szóltam semmit,és elmentem.Úgy kiakadtam,hogyha ott maradtam volna,biztos lekeverek neki 2-t.Lehet,hogy én vagyok elfogult.Nem tudom.Szerintetek jogosan voltam mérges? :/2015. okt. 10. 17:52
1/4 anonim válasza:
Jogosan, csak valahol értelmetlenül. Ezzel adsz a szavukra, pedig:
1. Ha nőnek hitték, az az ő szegénységi bizonyítványuk;
2. Nem vagy bele szerelmes, ez a tényállás, innentől kezdve mondhatnak, amit akarnak. Ha ugrasz rá, még szórakoztatónak is találhatják, akkor pedig nem hagynak békén. Jól tetted, hogy otthagytad őket.
Persze megértem, az indulatokon nehéz uralkodni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :3. Sokat segítettél.Csak hát szegény már meghalt,és mindig piszkálják... -.- R.I.P. ♥
2015. okt. 10. 19:20
3/4 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele annyit. Tarts három lépés távolságot a dolgoktól... Ez a trükk. Nem kell személyes sértésnek venni, ha valaki szidja a kedvenc előadóidat, nem az anyukádat szidják és nem is téged.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Csak mindenkinek van kedvence az osztályban...És pont az enyémet b*sztatják megállás nélkül. De nem érdekelnek mostmár ezek az agyi hulladékok.Megfogadom a tanácsod. :3
2015. okt. 12. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!