"Jogosan" röhögtek ki azért mert egy Michael Jackson szám a csengő hangom?
Figyelt kérdés
The Way You Make Me Feel a kedvenc számom így betettem csengő hangnak úgy h az elején a sima zenei részt levágtam és egyből az énekkel kezd.
Tegyük hozzá lány vagyok, ellenkező esetben érteném h megmosolyogtató, de így nem...
2015. aug. 29. 11:28
1/7 anonim válasza:
Társadalmunk szörnyen hülye, egyáltalán ne foglalkozz velük.
2/7 Sunshinedoll válasza:
Nem. Michael Jackson az atyaúristen.
3/7 anonim válasza:
Bmeg, aki emiatt kiröhög, az menjen vissza justinbiebert meg wellhellót hallgatni... Akkor se lenne gáz, ha fiú lennél. Jackson a világ egyik legtehetségesebb zenésze volt, a maiak a nyomába nem érnek.
4/7 anonim válasza:
Hihi! Most nem azért, de mi van egy ilyen embernek az agyában? Eleve hülyeség kiröhögni bárkit is a zenei ízlése miatt, mert gondolhatja azt, hogy "nekem ez nem tetszik", de basszus Michael Jackson iszonyat jó.
5/7 anonim válasza:
Ellenkező esetben sem megmosolyogtató. :D Nekem évekig volt ez a csengőhangom és érdekes, senki nem nevetett ki miatta. Mondjuk mert az értelmileg érettebb emberek szemében még ma is bszott menő MJ.
6/7 anonim válasza:
NE FOGLALKOZZ VELÜK!
MJ a király!
7/7 anonim válasza:
Nem. Te legalább szereted a minőséget. Ez őket minősíti ne foglalkozz velük. Michael örök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!