Ti mit gondoltok az idióta Justin Bieber-ről?
Justin Biber nagyon tehetséges. Attól még hogy gyerekként kezdte nem torzul el a hangja. Valóban bele lehet bolondulni, hogy folyton újságírók, riporterek vesznek körül, viszont nem szabad fikázni. Michael Jackson 5 évesen lépett először színpadra, mégis milyen sikert aratott haláláig.
Sokan fikázzák Justin-t, de nincs rá okuk, max. irigykedhetnek. És már 22 éves, felnőtt, és enyhén szólva tehetséges nagyon! Aki pedig fikázza, az azért teszi, mert tudja, hogy soha nem juthat el idáig, mint Ő. NEM IDIÓTA! EZT TÖRÖLD KI! TE VAGY AZ! Nem is ismered. Nagyon kedves, és jó. És attól még, hogy a riporterek kihozták a sodrából, attól még nem azt jelenti, hogy idióta. Te is szoktál ideges lenni, akkor te is az idióta ....... vagy?????
Szerintem nagyon jó hangja van, mosolygós, helyes, lehetne magasabb, NEM idióta. És szerintem kedves, meg határozott.
Ez az én véleményem
"Michael Jackson 5 évesen lépett először színpadra, mégis milyen sikert aratott haláláig. "
Én az 5-ös vagyok. Jacksonnak kivételesen erős magas hangja volt. Egyébként én nem akarok ám bunkó lenni, de amiket a Jackson 5 énekelgetett annak idején (ABC-1-2-3), hát az dalszövegnek nem nevezhető. Ez iylen giccses gyerekparádé volt, hogy juj e cukik. Gyerek szájából hiteltelen is, ha mást énkel. A magyarok sem azért szeretik a Pancsoló kislány c. dalt, mert micsoda társadalmi problémákra világít rá. Gyereksztárt értékeset énekelni én még nem láttam, és ez Jacksonra is igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!