Violetta Live! Van valami terv?
Nagyon szeretnék találkozni Tiniékkel. De tényleg! Előre szólok, hogy azok az utàlók, akiknek elszomorítóan unalmas az életük és a Violettát fikázzák unalmukban NE VÀLASZOLJANAK!
Na szóval nagyon akarok Tinièkkel talàlkozni egy autogram vagy fotó ereéig. Platinajegyre nincsen pénzem, csak annyit tudok, hogy a Four Season hotelben lesznek (én is ott fogok megszállni).Van valami esély a találkára? Ha igen, KÉRLEK írjatok. Megoszthatod a saját ötleteidet, elképzelèseidet is. Akár közös akcióba is foghatunk :)
Szia! :)
Megkérdezhetem,hogy honnan tudod,hogy ott fognak megszállni? Én is nagyon szeretem őket,és nagyon szeretném őket látni,de a platina jegy nagyon drága! Csak azért érdekel hogy honnan tudod,mert sok helyen kerestem és én nem találtam semmi infót a szállásukról. :( Egyébként nem tudod,hogy pontosan melyik nap érkeznek Magyarországra? Köszi előre is a választ :)
Szia! Eddig, minden országban a Four Season hotel-láncban szálltak meg, és a Facebook-jukon is be van jelölve nekik a Four Season. Így az a következtetés, hogy Magyarországon is ott lesznek. :)
Hát figyelembe véve azt, hogy a színpad felállítása 20 órát vesz igénybe, hogy még próbálniuk is kell és, hogy 26-án van az utolsó koncert,olyan 27-28-án. De szerintem inkább 27-én. :)
Köszönöm :)
A hotelben azért nem voltam biztos,mert vettem egy Popcorn csajok újságot amiben interjú volt Martina Stoessellel. Az egyik kérdés az volt: Nagyon elegáns helyeken szálltál meg Európában? A válasz: Nem voltak túlzottan fényűzők,de ez nem zavart. A legfontosabb szempont amikor turnén vagy,hogy közel legyen a fellépés helyszíne. Mindig a stadionok és arénák környékén foglalunk szállást,megkönnyíti a felkészülést. De attól még lehet,hogy abban a hotelben lesznek csak emiatt nem voltam benne biztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!