Violetta live! Tudnátok segíteni?
Szius! Én még a Boutique Zara Hotelre gondoltam, mivel olvastam, itt a gyakorin, valaki írta. Nem vagyok benne biztos, mivel bizonyítékot nem adott. Mindenesetre amiket felsoroltál, azok szóba jöhetnek, érdemes lenne megnézni őket. Én is nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon meg szeretném tudni,hol szállnak meg Tiniék. :((
Mindenesetre követem őket mindenhol, ahol csak tudom, hátha valami kiderül. Utólag itt, a válasz végén, én is megkérném azt, aki tud valamit, válaszoljon, esetleg küldjön privátot.
Ibisz, Novotel, Veritas. Ezek vannak még közel.
Igen, a Zarát én is láttam-
Higgy nekem ,az nem szempont hogy közel van az arenahoz mert en voltam Milánóban Violetta Liveon es az aréna körül rengeteg hotel volt tobb ezek közül 4 csillagos de a szereplők nagyon messze szálltak meg..... A belváros közepén egy öt csillagos hotelban. ( az aréna viszonylag a külvárosban volt.
En azt javaslom mindnekinek hogy csak az 5 csillagos hotelket vegyetek figyelembe.
Violetta fanok! :D
Ha megtudjuk hol szállnak meg,nem hagyhatjuk ki hogy ne menjünk oda:D Nagyon sokan össze kéne gyűlnünk és énekelni a hotel előtt Violetta dalokat,stb. Biztos hogy Tiniék soha nem felejtenék el Magyarországot :D
Elkell érnünk hogy Tiniéknek a Budapesti koncert legyen a legemlékezetesebb!! A koncrten is tegyük oda magunkat! Az összes dalt végig énekelni hangosan,stb.!! :D :D
Okés!! :-) Leonettayjortini ezek jó ötletek.
Én arra, gondoltam, hogy a miközben Tiniék a koncert alatt szólnak pár szót angolul (az En gira, Tienes el talento és Euforia után) megbeszélt időpontban mindenki szivecskét formáz a kezéből, vagy feltart egy lapot, azzal a felirattal, hogy ,,Forever". Ki kéne találnunk valamit, hogy Tiniék megjegyezzék Budapestet, leonettayjortini-nek igaza van!!
Ui.: Ha valaki kideríti (akár a koncert napján is) kérem azonnal írja ki a gyakori kérdésekre!! Sok mindenki álmát váltaná valóra..
Ez a szíves ötlet nagyon jó ! :D
És tényleg ahogy megtudja valaki hogy hol szállnak meg ,írja ki :) Vagy bármilyen infót megtud akkor is :D Meg tényleg amikor az Euforia után beszélnek,bekell kiabálni hogy Te amo vagy valamit :) Mondjuk az tuti hogy én legjobban Jorge-nél fogok sikítani vagy valami :D És a Te esperare-t várom a legjobban :D De attól még az összes dalt ÉNEKELJÜK HANGOSAN EGYÜTT !! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!