Nektek hogy tetszik a One Direction új száma?
Figyelt kérdés
Nem engedi belinkelni, de a címe Drag Me Down, ha nem találjátok akkor írjatok és akkor belinkelem, ha valaki nem hallotta még esetleg.
szerintem elég gyenge lett, ráadásul az a Louis visitozik benne mint egy kismalac és az is viszi le a színvonalat. A legjobb albumuk az MM volt, de a four se volt rossz. Viszint nem hiszem, hogy az új albumok jó lesz ez után a szám után, mert annyira gyenge, komolyan
Szerintetek?
2015. aug. 1. 14:21
21/28 anonim válasza:
Tehát neked nincs önálló véleményed csak egy habzószájú wrongdirection fan vagy Ennyit rólad.
22/28 anonim válasza:
42-os, te szándékosan keresel rá a One Directionre itt, hogy mindenhol elmond az irreleváns véleményedet, amire senki nem kíváncsi?! Mert esküszöm minden róluk szóló kérdésnál ott látom a válaszodat. Annyira tudom sajnálni az ilyen embereket, akiknek az a legjobb szórakozásuk, hogy névtelenül utálkoznak.
23/28 anonim válasza:
Tök jellegtelen. Elég hamar elfáradtak az íróik.
24/28 anonim válasza:
Hát szerintem ez még a többihez képest is gyenge.Ennyire semmilyen zenét írni már műészet.
25/28 anonim válasza:
Én imádom őket, de szerintem nagyon meglátszik a dalon, hogy nincs benne Zayn. Ő valamiért mindig tudott adni egy 'pluszt' a dalokhoz a hangjával. Nekem nagyon furcsa. Tény, hogy mindannyiuknak nagyon jó a hangja, és ezzel nem is akarom őket szídni vagy ilyesmi. Nekem ez a véleményem, de várom már nagyon az albumot.
26/28 anonim válasza:
Nem szeretem a 1D-t, de ez a szám nagyon jó lett, és Louisnak a legjobb a hangja!
27/28 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik,bár én mindig a szöveget is nézem és egyszerűen imádom az összes zenéjüket,annyira szép zenéket ír Harry :) de jobban tetszik a leg újjab zenéjük amit szintén Lou és Harry írt a Perfect :) És igen is jó hangja van Tommo-nak
28/28 anonim válasza:
Mi a gec imnek írod ki ha nem tetszik, te bánat? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!