Hogy tetszik a One Direction legújabb albuma, a Midnight Memories?
Figyelt kérdés
:)
Szerintem nagyon jó lett! Aki rosszindulatú,az inkább gondolja át 2X,mit ír!!
2013. nov. 18. 18:53
1/11 anonim válasza:
Borzalmas. Tudom, gondoljam át 2x, mielőtt rosszat írok. De nincs mit átgondoljak, mivel a negatív vélemény is épp olyan vélemény, mint a pozitív.
2/11 A kérdező kommentje:
Nyilván nem a negatív vélemény miatt írtam,amit írtam.
2013. nov. 22. 14:31
3/11 anonim válasza:
egyes dalok egész jók, de mint album nemigazán áll össze, az előzök sokkal összeszedettebnek tűntek főleg hangzásilag, de én azért nem húznám le, egy párszor biztosan meghallgatom.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem sem ez a kedvenc albumom, 1-2 kedvenc azért van rajta :)
2013. nov. 22. 16:27
5/11 anonim válasza:
Engem az zavar benne, hogy van egy szám ami kiszivárgott és tök jó, és úgy is írják ki a címénél, hogy rajta van az albumon, de nincs. http://www.youtube.com/watch?v=urAUtgwMt3Q
6/11 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok itt hányan vették meg. Ha rajongók vagytok vegyétek meg.UI. Nehogy "fangörl"-nek nézzeket metalhead vagyok, és nem lány.
8/11 anonim válasza:
Imádom csak úgy mint eddig az összes albumukat. Nyilván mint mindig minél többet hallgatom annál jobb lessz :)
Ja és ha tényleg fanok vagytok akkor támogassátok őket azzal hogy megveszitek a lemezt. Én is megvettem pedig fiú vagyok:D
9/11 anonim válasza:
Szerintem ezek a gyerekek fejlődnek:) Van rajta több jó is, eddig amit hallgattam róla, nagyon ügyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!