A One Direction csak lányoknak tetszik?
Nem. Azoknak a fiúknak is, akik így akarnak a lányoknál bevágódni.
Viccen kívül és általánosságban mondva itt popzenéről van szó. Jó dallamokkal, menő hangszereléssel, mostanában már sok elektronikus hangzással, és egy közhelyes szöveggel ami általában a szerelemmel kapcsolatos.
Erre nagyon sokan vevők, és ebben van a sok pénz is. A popzene több élethelyzetre lehet találó, közérthető és sokszor a lehető legjobban lebutított a szövegük, hogy sokan maguknak érezhetik azt amit mondani akarnak. Akinek még képlékeny az ízlése az hamarabb találja meg ezeket a műfajokat, mert harsányak, vidámat többségében és ezeket játsszák a kereskedelmi adók is, így rengeteg alkalommal beléjük lehet futni.
Ahogy aztán felnő az ember, úgy alakul egyre jobban a személyisége és a stílusa, és mindenki megtalálja a maga stílusát, és az ő helyüket majd megint a fiatalok veszik át. Ezért is örök a popzene, mert amikor kinő belőlük egy generáció, akkor utánpótlásnak jön a következő. Olyat nem is igazán látsz, hogy valaki a tinibandákat ne tiniként szeresse (hacsak nem "áldozat" abból a szempontból, hogy a gyerekeket kísérgetni kell a haknikra). Emiatt is időszakosak ezek a népszerű előadók, mert ők a saját korosztályukkal együtt felnőnek. A lányok is 3-4 év után túllépnek ezeken a dolgokon, a banda is felnő és továbblépnek más műfajra, mert a popszakma telített.
Pont ezért viccesek az "xy forever" típusú szövegek, mert ez pont egy olyan dolog ami igencsak rövid életű.
Megtippelném hogy az 1, majd 3 majd 5 fős tinibandák után jön egy egész csoport különböző típusú szépfiúkból összerakva, hogy még szélesebb skálán érjék el a különböző ízlésű lehetséges rajongókat. A recept úgyis egyszerű: énekled, amit a dalszövegíró mond, öltözöl ahogy a stylist mondja, viselkedsz ahogy menedzser mondja, a hangod pedig olyan, amilyet a stúdió csinál. Csak szépnek kell lenni és dől a pénz.
Az utolsó mondatoddal csak az a baj, hogy nekik tényleg van hangjuk...
Nekem speckó nincs fiú ismerősöm aki szereti őket , de fanoldalakon feltűnnek srácok is.
Direkt általánosságban beszéltem, hogy ne sértsen meg senkit. 10-ből 1 szokott az lenni aki/akik nem futószalagról jönnek le.
Én sem vagyok rajongó, de ha egy netes rádióban épp tőlük játszanak egy számot, csak amiatt nem fogom sem lehalkítani, sem kikapcsolni vagy másra váltani.
Nekem van fiú 'fan' ismerősöm, ő szereti a zenéjüket. Én is bírom őket, néhány videóból az jön le, hogy jó fejek és nem félnek poénkodni.
Tehát nem, nem CSAK lányoknak, de leginkább nekik.
Btw én is lány vagyok.
itt van a legnagyobb magyar rajongói oldal, és tényleg csak lányok vannak itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!