Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nektek hogy tetszik a One...

Nektek hogy tetszik a One Direction új száma?

Figyelt kérdés

Nem engedi belinkelni, de a címe Drag Me Down, ha nem találjátok akkor írjatok és akkor belinkelem, ha valaki nem hallotta még esetleg.

szerintem elég gyenge lett, ráadásul az a Louis visitozik benne mint egy kismalac és az is viszi le a színvonalat. A legjobb albumuk az MM volt, de a four se volt rossz. Viszint nem hiszem, hogy az új albumok jó lesz ez után a szám után, mert annyira gyenge, komolyan

Szerintetek?

2015. aug. 1. 14:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
9%

Ez a melyik fostos social media oldalon mennyi idő alatt hányan lájkolták dolog a többséget nem igazán hatja meg. Ez semmit nem jelent csak azt hogy az >14 éves kategóriában van egy pár rajongójuk.

2015. aug. 3. 16:44
 12/28 A kérdező kommentje:
ráadásul egyre gépiesebb a hangjuk ami nagyon visszataszító és undorító
2015. aug. 3. 17:49
 13/28 directioner04 válasza:
Nekem ez a kedvenc dalom (meg a Little Thing). Szerintem ez a dal úgy tökéletes ahogy van. Nem csak a 14 évesek szeretik őket. A legtöbben a 13-20 éves korosztályba vannak suerintem, sőt elég sok a középkorú is. Igazából, ha nem tetszik akkor nem kell hallgatni. Amúgy meg te is vérbeli directioner vagy, ha ilyet mondtál. Nincs Louis hangjával semmi baj.
2015. aug. 3. 21:17
 14/28 anonim válasza:
90%
Nekem nagyon tetszik! Pedig nem vagyok egy nagy 1D fan! ;)
2015. aug. 4. 10:52
 15/28 anonim ***** válasza:
95%

Most komolyan 13 válaszból 5 ócsárolni jött ide ezt a dalt...Utálod a bandát,nem tetszik a zenéjük,ennek ellenére hallgatod és idejössz utálkozni...Miért?-kérdezem én gyanútlanul.

Szerintem jól áll nekik ez az új stílus,van a dalnak mondanivalója,van stílusa,a rajongókra és az 1D kapcsolatára is lehet értelmezni...Louis hangját hagyjátok békén,lehet hogy gyenge egy kissé,de egyedi és igen is jó.A dallam,amit Harry lenyom a végén az isteni a hangjával.Szerintem nem véletlen debütált 82 országban pár óra alatt az első helyen...

2015. aug. 4. 20:03
 16/28 anonim ***** válasza:
10%

A kérdés nem csak a 11 éves vándájreksön fanokhoz szólt. Megláttam a kérdést, meghallgattam, 25 másodpercig bírtam nem tetszett. Ez van. Én megadom az esélyt mindenkinek, az ilyen 2 akkordos tinibandáknak is, de ez még mindig nem zene.

2015. aug. 4. 20:07
 17/28 anonim ***** válasza:
90%
Utálom, hogy az emberek azt hiszik, hogy a rajongóik többsége 11-12 éves. Az a banda megalakulásakor volt max. igaz, azóta eltelt 5 év, így a rajongóik nagy átlagban 15-17 évesek, de sok idősebb rajongót is ismerek, én személy szerint 19 éves vagyok, de sok középkorú is szereti őket. :)
2015. aug. 5. 01:43
 18/28 A kérdező kommentje:
igen csak akik 2010-11-ben voltam 10-12 évesek azoknak többsége már nem is szereti őket, és van egy csomó új rajongó is akik ennyi idősek.
2015. aug. 5. 17:24
 19/28 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet Magyarországon ez a helyzet, én 99%-ban nem magyar rajongókkal találkoztam, és a legtöbbjük min. 2011-2012 óta szereti őket.
2015. aug. 6. 18:33
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Először is: ha nem tetszik mért hallgatjátok? Nem kötelező... Másodszor: Louis hangja jó! Nem véletlen került be a bandába... És majd akkor hordhatok le őket Mindennek (tisztelet a kivételnek) ha ti is el tudjátok érni azt amit ők, hogy átlagemberekből a világ legsikeresebb brit-ír fiúbandája lett. És igen, Directioner vagyok ezért természetes hogy megvédem őket! Remélem ezzel nem bántottam meg senkit. Ez csak az én véleményem.
2015. aug. 10. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!