Nektek hogy tetszik a One Direction új száma?
Nem engedi belinkelni, de a címe Drag Me Down, ha nem találjátok akkor írjatok és akkor belinkelem, ha valaki nem hallotta még esetleg.
szerintem elég gyenge lett, ráadásul az a Louis visitozik benne mint egy kismalac és az is viszi le a színvonalat. A legjobb albumuk az MM volt, de a four se volt rossz. Viszint nem hiszem, hogy az új albumok jó lesz ez után a szám után, mert annyira gyenge, komolyan
Szerintetek?
Ez a melyik fostos social media oldalon mennyi idő alatt hányan lájkolták dolog a többséget nem igazán hatja meg. Ez semmit nem jelent csak azt hogy az >14 éves kategóriában van egy pár rajongójuk.
Most komolyan 13 válaszból 5 ócsárolni jött ide ezt a dalt...Utálod a bandát,nem tetszik a zenéjük,ennek ellenére hallgatod és idejössz utálkozni...Miért?-kérdezem én gyanútlanul.
Szerintem jól áll nekik ez az új stílus,van a dalnak mondanivalója,van stílusa,a rajongókra és az 1D kapcsolatára is lehet értelmezni...Louis hangját hagyjátok békén,lehet hogy gyenge egy kissé,de egyedi és igen is jó.A dallam,amit Harry lenyom a végén az isteni a hangjával.Szerintem nem véletlen debütált 82 országban pár óra alatt az első helyen...
A kérdés nem csak a 11 éves vándájreksön fanokhoz szólt. Megláttam a kérdést, meghallgattam, 25 másodpercig bírtam nem tetszett. Ez van. Én megadom az esélyt mindenkinek, az ilyen 2 akkordos tinibandáknak is, de ez még mindig nem zene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!