Szerintetek szép Palvin Barbara?
Figyelt kérdés
Miért ilyen felkapott, miközben nem is annyira szép? Örülök, hogy van miért "híresek" lennünk, de szerintem akkor sem szép smink nélkül.2015. júl. 25. 11:24
11/20 anonim válasza:
Mindenki mondja hogy az utcán szebb lányok vannak,csak egyszer küldene képet bárki szebb lányról :D de senki se tud,csak mondani...
12/20 A kérdező kommentje:
2015. júl. 27. 11:02
13/20 anonim válasza:
14/20 A kérdező kommentje:
innen látom az alapozót és a szempillája és szemöldöke is ki van húzva. igaziból sokkal világosabb a szemöldöke..
2015. júl. 27. 11:20
15/20 anonim válasza:
Azért hívják modellnek, nem a természetes szépség nagykövetének.
A modelleket a fotózás témájához hangulatához alakítják a sminkkel, hogy bemutassanak, eladjanak egy terméket, ez nem csini lányok fotózgatása.
16/20 A kérdező kommentje:
utolsó, ha nem mondod hülyén halok meg.
de ennyit erről, sminkkel lehet szép bárki, itt inkább a tehetségen van a hangsúly, mint a szépségen.
2015. júl. 27. 16:57
17/20 anonim válasza:
Igen kérdezõ, azon a van a hangsúly, ezzel válasozltam a kérdésedre, miszerint miért lett annyira felkapott, ha nem is annyira szép. Mert tehetsége van a modellkedéshez, nem a relatív szépsége miatt.
18/20 anonim válasza:
mondhatod kérdező de nem mutattál még szebb lányt nála :)
19/20 anonim válasza:
Ha nem tolakodás,küldenél a híres-neves barátnődről képet! Kiváncsi lettem,mivel nem tudom már mi számít igazán szépnek mások számára. Viszont abban egyetértek,hogy vannak szebb lányok-nők Palvin Barbaránál,hogy csak egyet említsek,aki számomra nagyon szépnek látszik-Irina Shayk!
20/20 anonim válasza:
Még smink nélkül is korrekt, van benne x-faktor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!