Csak szerintem nem annyira szép Palvin Barbara?
Figyelt kérdés
Mindenki elájul tőle, hogy milyen gyönyörű meg minden. Hát, nem tudom, nekem nagyon nem tetszik. Egyedül vagyok ezzel?2013. okt. 20. 17:43
1/7 anonim válasza:
Szerintem is visszatszító jelenség. Egy járkáló csontváz enyhe lópofával.
2/7 hunbula válasza:
Szépnek szép - egy egészséges fiatal lány, aki rendesen karban van tartva, sminkelve, stylistolva, retusálva. Hasra nem esek tőle, ennyi idősen nem nagy szám szépnek lenni. Ami zavar benne, nem tudom miért - persze kissé előítéletes meglátás, hiszen személyesen nem ismerem -, de nem igazán pozitív a kisugárzása. Úgy értem, hogy ha egy partin lennénk például, nem biztos, hogy szívesen odamennék hozzá csevegni. Persze ne legyen igazam, és további sok sikert neki a modellkedéssel, legalább valami jó hírünk is legyen keltve a világban. :)
3/7 anonim válasza:
Én bírom Barbit, sztem naon szép. Én Mihalik Enikőtől tudok falramászni
5/7 anonim válasza:
nem valami szép, viszont fotogén...
ha viszont megnézed smink és megcsinált frizura nélkül, akkor elég ijesztő látvány... :S
6/7 anonim válasza:
Mindenki veri rá a nyálát, pedig szerintem iszonyat irritáló pimasz csitris pofája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!