Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szerint szép Palvin Barbara?
Figyelt kérdés
szerintem szép de mondták már rá h nem, ezért mások válaszára is kiváncsi vagyok.2012. nov. 21. 18:04
1/20 anonim válasza:
szerintem szép,de női szemmel más típusú lányok "tetszenek"
3/20 anonim válasza:
Nekem ő a top, kb a legszebb lány akit eddig láttam :)
4/20 anonim válasza:
Linkelsz egy képet, megmondom, de fogalmam sincs, ki az.
5/20 anonim válasza:
Nekem nem kimondottan tetszik,persze ahogy rákerestem láttam róla egy-két jól beállított képet,de ez még nem jelent semmit...
6/20 anonim válasza:
szerintem nagyon szép és nagyon büszkék lehetünk rá hogy Victoria's Secret modell ilyen fiatalon.
7/20 anonim válasza:
Ha jól ki van sminkelve, akkor elmegy, smink nélkül csúnya.
8/20 anonim válasza:
Gyönyörű lány,ezt mondom én lányként.Nőies alakja van,babaarca és erős kisugárzása..végre nem egy életunt anorexiás liba. Barbiban van élet,van benne egy kislányos báj és egy szexi vadmacska is valószínűleg a tehetsége mellett ezért is kapkodnak utána jogosan a divatházak.Büszkék lehetünk rá,hogy a világ legnevesebb modelljeivel a világ legnívósabb fehérnemű bemutatóján szerepelt.Ez szép elismerés,még több ilyet kívánok neki.És nyilván a kedvenc magyar modellem is.
9/20 A kérdező kommentje:
2012. nov. 21. 18:14
10/20 anonim válasza:
Szerintem is szép, szeretnék én is olyan lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!