Palvin Barbara hogy lehet ennyire szép?
Kinek mi a szép????
Szerintem ő átlagos lány.
A sok smink sokra képes.
Te miért nem vagy elégedett?????
:D
Ez vicces. Annyira jellemző a felszínes és elbutult világra a vakság. Az a tyúk agyon van festve. És elég butának is tűnik nekem, persze ez senkit sem zavar, ebben a "szakmában" az intelligencia nem fontos, úgysem azzal hódítanak. A sok paraszt meg hadd epekedjen utána meg ájuldozzon meg akarjon olyan lenni mint ő. Sok festékkel meg drága ruhákkal, némi fotosoppal bárki úgy nézhet ki, még én is (fiú vagyok). Persze itt is jó hasznot húz valaki. Illetve mindenki
Akik futtatják, nekik jó mert pénzt keresnek vele.
A ruhaboltok is pénzt keresnek a reklámok által rajta.
A modellügynökségek is pénzt kapnak.
A divatmagazinok is pénzt kapnak.
A vegyszergyártók (fogyasztószerek+smink) is pénzt keresnek rajta.
És legalul vagytok TI, akik nélkül az egész rendszer nem működne. Ti ájuldoztok azon milyen szép, nézegetitek, csodáljátok, már ezzel is hasznot termeltek mivel a hírnevüket növelitek. Aztán megveszitek a cuccokat, amiket reklámoznak, kifestitek magatokat, satöbbi. Végülis ha nektek ez megéri.
Látszólag mindenki nyer rajta
Gratulálok, csak így tovább, Bírkák!
Ennyire odavagy ezért a csajért???
Előbbi kérdést is te tetted fel?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Ott is a Réka "győzött"...
Nem unod még saját magad a kérdéseiddel? :D
Körülbelül a saját társasházunkban végignézek és látok szebb szomszédokat. Ráadásul, akik ha kinyitják a szájukat, nem a tudatlanság árad ki belőlük... Hjaj. Ha neked tetszik, szíved ügye. Nem kell óránként kiírni egy kérdést róla! Valakinek bejön, valakinek nem, nyugodj bele. A kérdéseiddel ezt nem fogod befolyásolni.
Ó, és hogy válaszoljak is. Szerintem bőven átlag a lány, sőt.
Na, ennyit erről.
Igaza van a második válaszolónak, ment is neki a zöld kéz.
Lehet szép (sminkel, photoshoppal), de belül mégis csak egy senki marad:).!
Irigyled őt? Nyilván neki sem tökéletes az élete, csak kívülről látszik úgy.
(Am meg nem olyan szép, csak jó "alapanyag" , sokat ki lehet hozni belőle.)
Túl van nyalva a segge, semmi extra nincs benne.
Nap mint nap mennek el mellettem nála sokkal szebb lányok az utcán... csak ugyebár nem ismertek... De ha hírességet akarsz:
Ha szerinted nem szépek, az egy dolog.
Nekem sokkal jobban tetszenek, mint Palvin Barbara meg Adriana Lima...
Ízlések... Neked szép, másnak nem biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!