Lesz még olyan szép, és híres modellünk, mint Palvin Barbara?
Figyelt kérdés
Szerintem ha nincs rajta smink, vagy ha kevés smink van rajta még akkor is szép.
2012. aug. 18. 22:20
2/15 anonim válasza:
Szerintem nem olyan nagy szám smink nélkül,de az adottságai persze figyelemre méltóak,de nem nagy szám,egyébként biztosan lesz,majd valamikor.
3/15 anonim válasza:
Nála sokkal szebb magyar modellek is vannak, épp csak nincs pénzük ennyi önreklámra.
4/15 anonim válasza:
Lesz és van is. Annyi,hogy ő tényleg szép lány,fotogén és van pénze a szüleinek,de az az igazság,hogy ilyen szép lányokat,vagy szebbeket máshol is lehet látni,csak éppen őket vagy nem érdekli a modell szakma vagy nincs pénz
5/15 anonim válasza:
Vannak nála szebb és okosabb modelljeink is...Barbival az egyetlen bajom, hogy akármilyen szép is, egyszerűen kilóg a szájából a kapanyél amikor interjút ad
"há' láttalak má'"
7/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem kiemelkedő, csak volt pénze benyomni magát a köztudatba. Biztos, hogy lesz, sőt, van is jelenleg is szebb modellünk. Nézd csak meg smink nélkül, átlag, csak jó adottságokkal.
8/15 anonim válasza:
Szerintem nem egy nagy szám. Smink nélkül egy teljesen átlagos lány. És ahogy a vele készített riportokat megnézem...Egyre jobban válik unszimpatikussá. Egyetértek a felettem válaszolókkal: vannak nála szebb modellek, csak nincs annyi pénzük...
9/15 anonim válasza:
háááááát... őszintén megvallom, nem látok benne semmi különleges vonást. se sminkkel, se anélkül. vannak nála milliószor szebb "átlaglányok." tehát lesz szebb és különlegesebb modellünk is (:
10/15 anonim válasza:
Annyira szerintem nem szép, szebbeket látni néha az utcán, viszont modellnk jó. A modellek augy sem olyan hú de szépek (álltalában), ikább karakteres arcúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!